lördag 29 november 2008

Adventspuss...Jo det blev några nervisar, fattar inte varför jag har så dåligt tålamod med hoptrasslade elkablar och trasiga lampor! Ännu värre blir det senare, alltså då med granen, brrr!
Ha en skön doftande kväll där ute i ljusglittret....

13 kommentarer:

Anonym sa...

Nää - det är väl inte så att dina hyacinter blommar redan? .. Här är det orkideér, Ardisia, julros och en liten vit julstjärna och julrosen ute blommar för fullt och har massor av knoppar.
Ulla

maria sa...

Oj oj oj.. Du skulle varit med när min koleriske pappa skulle sätta upp julgransbelysningen. En gån om året skulle världens mest ohändige ingenjör julpynta. Vi barn låg under sängen och höll för öronen medan far svor och levde röv i granen: "vem f**n var det som packade ner lamporna förra julen" (han själv).
Men när juleljusen sedan lös så satt jag fars knä och vi tndrade ikapp med ögonen. "Nu Maria är det jul."sa pappan med tårar i halsen.

Carina i Sjuntorp sa...

vem vill ha en kopuss...ulk

Hannu på Kinnekulle sa...

Nej mina hyacinte blommar inte, det är en gammal bild, men de är på g! Nu kommer det att stinka i huset ända fram till jul, sen dags för tulpaner.
haha, skrattar åt din julstory Maria, den känner nog många igen.
Förmodligen ingen Carina, tyckte bara att den var söt!

Anonym sa...

Jag tycker nog det verkar som den lilla kossan o Rudolf med den röda mulen verkar vara på samma våglängd. Lovestory? Hyacintarrangemanget är bara så läckert! Hoppas sammankomsterna var minnesvärda, så du blir varm i hjärtat nu när du ser det igen:) Yo

Carina i Sjuntorp sa...

den är söt som socker men föredrar nog en salting emellanåt

Carina i Sjuntorp sa...

förresten så stinker det inte om hyacinterna ..det..doooftar Hannuponken..

Anonym sa...

Jo Yo - har du kollat fototävlingen - skulle inte resultatet komma idag?
Ulla

Hanneles jul sa...

Hahhah, nej tack :)

Anonym sa...

Jo, Ulla jag 'hängde på låset' o till slut fick jag reda på att den bild jag röstat på hade tagits av min kursare Fundera grönt och den VANN! Roligare än så blir det inte:) Foto 25 hade en stark slutspurt. Härligt. Yo

Carina sa...

men var är värden...!!!????????

Anonym sa...

En kvalificerad gissning är i..... köket. Yo

Hannu på Kinnekulle sa...

I köket, jag softar nu i soffan.... nu skall jag kolla in tävlingen!