lördag 6 december 2008

Fick en låt...Jag har inte hört den förut, men gillar den och vill dela med mig. Ha en fin lördag där ute! Jo, fildelning var det nog....

11 kommentarer:

Albertina i kjol sa...

Hej!Ja idag är det julbord och önskade att alla kunde följa med och del på läckerheterna,musiken hördes dessvärre inte på denna old computer men han höll i gitarren snyggt..inga trädgårdsaktiviteter i dag va?

Hannu på Kinnekulle sa...

Old computer, dags att byta, eller så missar du mkt av det som jag lägger in. Tänkte mest på förut...
Såg inte det, men jo visst håller han den snyft! Idag gissar du rätt, jag är helt entledigad från trädgårdsaktiviteter! Typ Tv-kväll tror jag... Det är ju så att dansbandsfebern har smittat mig något, inte min grej. Men det är ju kul att ett lokalt Lidköpingsband bara regerar, me like! Go Scotts!

Anonym sa...

Hej,
Håller med om att Scotts är outstanding. Har gillat dom sedan första tävlingen. Sångaren är inte bara vacker utan sjunger otroligt bra. Hoppas dom vinner hela tävlingen.
Ha en bra kväll
Eivor

Hannu på Kinnekulle sa...

Du med Eivor, och om det är samma Eivor som förut, verkligen välkommen tillbaka. Om inte är du välkommen ändå! Jag vill också att de skall vinna, lokalkvalitetspatriot är jag!

Anonym sa...

Jo det är samma :)
Jag sållade bort en del bloggar bara. Har ingen egen blogg längre men har haft tidigare.
Lidköping är ju min andra stad efter Göteborg(hisingen) så det blir lite lokalpatriotism här också. Men dom är värda att vinna.
Annars är jag ingen dansbandsmänniska heller, men det är underhållande.
Eivor igen.

Hannu på Kinnekulle sa...

Kul Eivor, kanske segerhörs om ett par timmar! :)

Albertina i kjol sa...

älskling ,jag SKA byta upp mig gällande datorn en dag,vem vann dansbandsjippot?

Anonym sa...

Det gick ju vägen för Scotts idag också. Det var lite nervöst.
Då har dom väl satt Lidköping på kartan :)
Natti - Eivor

Albertina i kjol sa...

jag åt rocka idag och pilgrimsmusslor.. och slurpade i mig några rökta musslor.. åååå nåt såpass gott..jag vill inte göra nån avis..Albert i THN ..åk dit

Albertina i kjol sa...

psst..somna inte i soffan.. gosa in dig i kudden, i bingen ;)

Hannu på Kinnekulle sa...

Att de satt Lidköping på kartar har varit klart tidigare, de skall hyllas på troget. Toppen tycker jag, de har fixat detta skitbra, i kväll så där, men hallå, alla har väl en sämre lördag! Det funkade ju i alla fall!
Det är tur för dig Albertina att du inte har koll på vad vi andra äter, men det lät inte fel, rocka var länge sedan. På tisdag går jag till fisken igen! Somna i soffan, inte jag, på väg till kuddarna snart!