fredag 9 januari 2009

Kulturell...Egentligen är jag på julgransplundringar i Malmö, men idag
fick jag för mig att åka till Köpenhamn och vara lite kulturell.
Så vi besökte Lousiana och kollade in Per Kirekbys stora utställning,
med betoning på stora! Men jo jag uppskattar honom mycket som
målande konstnär, fast det blir kanske lite väl mycket på en gång.
Kolla in på http://www.louisiana.dk/dkMer kultur blev det, net nya operahuset sett från det kungliga slottet, jaja. Alltså inte fotat innifrån slottet... Var inte inbjuden till den kulturen, hm!Turen i Danmark avslutades med en mkt trendig bar, ja faktiskt också kulturell.
Nere i ett lagerområde bland långtradare och industrier, så skall barer och restauranger ligga för att vara riktigt heta nuför tiden. Alltså precis så som det var på åttiotalet. Nåväl det kulturella bestod bland annat av konstnärliga instalationer, som de spacade lamporna och personalen som serverade baklänges. Alltså inte desserten först, men de gick och bar allting baklänges! Yeah idag mkt kulturell... Typ åt båda hållen!

11 kommentarer:

Fritt ur hjärtat sa...

Å kära nån! Här har jag oroat mig för att du festat ihjäl dig... så är du på bar! HÅHÅ jaja, den ungdommen:-)

Inger R sa...

Jag hade också börjat bli orolig, du hade inte skrivit här på flera dar.Skönt att höra att det bara är festtarmen som drog.
Kram
Inger

Anonym sa...

Han sviker nog inte i första taget

Anonym sa...

Gäller att hålla sig väl med fansen..eller:)hur Hannu

Albertina sa...

Personalen i baren kanske hade utecklat ögon inacken efter långvarig baklängesgång,hoppas det iallafall..

Albertina sa...

man kan tydligen få folk att göra vad som helst ..

Gärdsmygen sa...

Hann du med att se Manga-utställningen ngt? Har haft som målsättning att åka dit i januari innan den utställningen är över. Såg dock att Kirkebys utställning tyvärr är slut nu efter helgen.

Anonym sa...

Vill också,vill också.

Anonym sa...

Ah - Hannu du är då för oberäknelig - här går jag och funderar på delirium (för mkt festande), depression (ålderskris) eller helt enkelt influensa! Så är du kulturell - inte fy skam(Häftig hemsida Louisiana)
Hälsar snuvig
Ulla

Hannu på Kinnekulle sa...

Inget att oroa sig för, är jag inte här gör jag något typ roligt, som fest eller kultur! Så jo resan är en förtäckt festturné med inslag av kulturella samanhang. Tittade på även på manga utställningen på Loisiana, och det var säkert mkt bra, fast det är liksom inte min grej! Men kanske kan lära mig... Krya på er och ha en fin kväll!

mormor Hannele sa...

Den gamle orkar än ;)