lördag 11 april 2009

Blåblått.


Våren är galen i vår, värmeslag och massivblomning. Jag älskar det och njuter när jag kommer hem, kom just! Tittade som hastigast, trött och inte alls på, fest, uh! Jaja det blir kul det med, men slank bort till blåsippsporten, mmmmm!Marken var vackert täckt av utslagna blåsippor och de första vitsipporna, underbart är mycket, härligt. Synd att de är så svårfotade men ok ändå, fast fan detta hade ju inget med påsken att göra... Eller jo det har det ju, de blommar ju i dag och idag är det påskafton. Glad påsk på er där ute. ;D 
Hm, vissa gånger borde jag avstå!

4 kommentarer:

Anonym sa...

GLAD PÅSk!
Blåsippor här med, men inga vitsippor ännu!
Visst är det härligt med sol och värme, har varit ute i rabatterna hela dagen (skönt - trots förkylning - man får ta det lite lugnt bara!) Och som sagt man behöver ju inte plocka upp allt, utan låta det ligga;=)!
Ulla

Carina sa...

Va bra att du har det bra,tänker på dig titt som tätt,hoppas mycket mera såna här dagar.Synd att festa bort sånt här väder.
Glad påsk!

Annika sa...

Vi har en slänt på vår ö i Roslagen som är hopplös ful utom när blåsipporna blommar. Vilket de gör nu! Men nu ska slänten terrasseras upp så att det blir ordning på torpet. Jag vill bl.a. ha en lavendelhäck - borde passa eftersom det där är torrt och gassigt. Men det innebär att blåsippstuvorna ryker all världens väg när maken energiskt gräver och står i. Jag försöker rädda det som räddas kan och hoppas att naturen så småningom ska läka såren...
God fortsättning på Påsken!

Randi sa...

Så underbart med sipporna - det är absolut säkra vårtecken. Saknar verkligen blå- och vitsippor här nere i södra Skåne. Har ännu inte hittat någon blå eller vit backe...*snyft. Har i alla fall planterat röda blåsippor i mitt woodland, men det blir ju aldrig på samma vis som det SKA VA´ !
Så ta inte blåsippsbacken för givet!
Önskar dig en god fortsättning på helgen!