fredag 12 juni 2009

Övervuxet skitväder, fast bra ändå....


Oj, bara man vänder ryggen till har sommaren vuxit över våren, borta är allt det yppiga som jag njöt av i våras.


Och i lunden märks det mest, roghdersian har svämmat över åt alla håll och bladen är jättelika nu. Måst gå in och skära ur den, så den blir lite luftigare.


Efter den sista blomningen som är nu blir det grönska som gäller resten av säsongen, men det är ok. Det blommar ju på andra ställen, mkt! :D Men känslan är ändå lite övervuxen och bombastiskt i höjd, blomningen är blåvit.Annars har det väl inte hänt ngt speciellt, skulle vara ute och fixa lite till i morgon. Då kommer en trädgårdsförening från Alingsås, men hallå det ösregnar ju ute, bra men trist! Alltså regnet är bra, men trist att vara i, jo det finns fel väder! Fan det syns ju inte att det öser ner på fotot...:(

8 kommentarer:

Fjäder sa...

Bara att konstatera - grönt ÄR skönt - och regnet ger en friskare nyans av allt det gröna. Njuter av dina vackra bilder, varje dag!

Anna sa...

Det är väl ändå härligt med regnet! Men nu får det gärna ta slut :-). Det är roligt att hälsa på din sida och hoppas du vill titta in till mig någon gång.

Hanneles paradis sa...

Vackert ändå, nu ska jag ut
och jaga sniglar..

Carina sa...

Regnet det bara öser ner...

Hannu på Kinnekulle sa...

Sant om grönt Fjäder, och bra att du njuter...
Mysko sida Anna... Uh!
Ett tag hoppades jag att sniglarna hade dött i vinter, men no no, nu är dom här! Jag matar mina, enklare än att jaga dem Hannele!
Jo men Carina, hur ofta har du behövt att vattna? ;D

Carina sa...

Ä,men det var ju bara en liten trudelutt.:)

Tant Grön sa...

Dina bilder blir faktiskt extra vackra när det regnar även om inte själva regnandet syns. Varför blir det inte så vackert hos mig när det regnar?

Hannu på Kinnekulle sa...

i know Carina, typ sjuttiotal eller ännu äldre. Shit vilket minne!
Vad ska jag svara Tant Grön? Att du gör fel, eller att jag gör rätt! Det har nog en hel del med kameran att göra också, jag använde en tungviktare....