onsdag 3 juni 2009

Vit vecka nu...Tror mest att jag skall vara lat och njuta mest i dag, ni?

18 kommentarer:

Fritt ur hjärtat sa...

Lat tycker jag var ettbra förslag. Ogräset är så småttigt än att det får gro lite till, lättare att få tag i då. Tar nog en sväng till Syster yster och får kaffe, kanske kan jag tigga rabarber också...

Ruben sa...

Nej, här får man ligga i med sina vetenskapliga tester! /Ruben

Livsnjutaren sa...

Låter bra med en latardag, sådana borde vi ha fler av.
Underbar bild, jag kan höra fågelsången.

Ha en bra dag!!

Lusthuset sa...

Låter förnuftigt!! Ha det så skönt!

Inger R sa...

Här är det också latardag. Efter ett par veckors stress så tänkte jag att kroppen skulle få en dags återhämtning för att förhoppningsvis bekämpa min envisa allergi/infektion.
Ute regnar det mest hela tiden o Schubert har retirerat till uterummet o jag skall retirera till en god bok o glömma allt vad rensning o omskolning av plantor heter.
Gör detsamma Hannu, ibland måste man ha integjortnåntingvettigtdagar så själen hinner ifatt.

Hannu på Kinnekulle sa...

integjortnåntingvettigtdagar är ett måste när ramslöken blommar hela veckan.... Nu ska jag gå och titta på den....

Gärdsmygen sa...

Det är väl just mixen av att man vissa dagar jobbar för fullt och att man vissa dagar gör ingenting (och t.ex. kan titta på det man gjort i trädgården) som gör det så härligt! Oväxling förnöjer! Idag har jag en mellandag, njuter nog mest av att det inte finns någon tid i min almanacka att passa idag:)

anno 1929 sa...

Hej!

Låter som ett bra val, önskar jag kunde lata mig mer i tädgården men med en tvååring hemma så blir det mest spring. Fantastiskt fin bild!

/ C på berget

Anonym sa...

Har också haft en lat dag...ledig onsdag och vandrat runt utan mål i Stockholm...utan stress, lät fötterna bestämma vart jag skulle.
Jag gillar kontrasten att vara i en tyst och stilla slottspark ena dagen för att dagen efter bli trampad på hälarna inne i Stockholm...

Millan sa...

Håller med.
Idag är en perfekt latardag och eftersom var dag har sitt så blir imorgon en perfekt Springsteendag, i alla fall för mig...;)

Carina sa...

Och inte då !Jobbar hela dan...hörs!

Hannu på Kinnekulle sa...

Visst är det underbart när almanackan är blank Gärdsmygen, min var ju inte det. Hade missat en trädgårdsguidning, men var hemma och tvättad så det gick bra. De var lyriska och jag trevlig:D
Jo men springer du nu får du tillbaka det sen, eller vad tror du anno 1929?
haha trampad på hälarna, ja du Slottsträdgårdsmästaren det blir man ju i satan. Jag kan få cityångest och då sätter jag mig i bilen och kör till Gbg eller Sthlm, 20 minuter efter ankomst undrar jag bara varför, går in och köper några lakan och åker hem. Uh! Lakanen köper jag bara för att det inte skulle vara meningslöst att åka till stal, miljövänligt, nope! Men du bor väl i Sthlm, Lyx att ha en slottsträdgård som jobb, jag har bara min!
Rock it Millan, born in the vadå? ;DD '
Ja men Carina, alla jobbar, vi låtsas bara :DD

Hannu på Kinnekulle sa...

Vetenskapliga tester, är det ngt vi borde veta Ruben?
=DD

Carina sa...

:P

Carina sa...

Vänta bara.. du får tillbaka...:)

mormor Hannele sa...

barnvakt, men det är ju njutning det också.

Anonym sa...

Hade studentuppvaktning just som alla ni andra tog det lugnt. Släkt från Skåne, Stockholm o Värmland stormade in o skrämde slag på både mig o hunden. Studenskan var på vift i den korta juninatten o knappast nykter efter allt mousserande men hittade hem välbehållen bara för att ge sig iväg på Rockbåten. Och alla ville så klart sova över...
Tacksam för ogräs som jag är var hela huset smyckat med hundkex o lupiner i mängder. Bara så vackert:)
Har knappt hämtat mig förrän min pojke skall gå på 9:ans avslutningsbal i dag iklädd sin första kostym.Jag upptäckte att vi inte hade behövt köpa en ny kostym till honom för han har nu samma storlek som sin far! Hur nu det gick till??? Yo

Carina sa...

Barnen växer med väldig fart från den ena stunden till den andra,hinner knappt med..och yngre blir man av att de blir äldre.Jo så är det..