onsdag 15 juli 2009

Vadå dåligt väder?


Dan började utmärkt med sol och frukost på trappan. Bestämde mig för att fixa med dessertfoto och tog fram en tung jorgubbsparfait ur frysen, mums! Den behövde tina och frosta av lite, men det var ju lugnt bara lätta moln på himlen.


Såg i och för sig att det började mörkna från sydväst, men det var nog ingen fara.Men jo, med dunder och brak, massor av skyfall och en otinad dessert, typ bara att börja om igen, uh! Är det konstigt att man ledsnar, nä!

10 kommentarer:

Livsnjutaren sa...

Mums!!!
Den ser god ut....

Hannu på Kinnekulle sa...

Mums, det var den! Även om det regnade...

Filifjonkan 1 sa...

Hej Ja du ibland är det som vädret riktigt står där bakom ens knut och bara väntar på att man skall ut och göra något Då...passar det på med rena syndafloden och blixt och dunder så man blir skraj och som ett brev på posten så hakar elförsörjningen på eländet och klipper strömmen Sen kan vi snacka om att ha skägget i brevlådan men hur som helst så ser din rätt god ut.. en sak att tröstäta efter en sådan dag skratt..

Skogseva sa...

Desserten ser ju magnifik ut! Vädret är orättvist, här på Romeleåsen drar de mörka molnen förbi och faller ner någon annan stans. Bevattningen är igång från morgon till kväll.
Nävan som lyser så vacker- är det månne "Jolly Bee"? Den blir hos oss otroligt praktfull och mycket högre än det var tänkt. Klättrar långt upp i byxbomsbuskarna och halvvägs upp i fjärilsbuskarna som den delar rabatt med. någon växt ska man ju ha tur med..

Carina sa...

Bilden på parfaiten är ju perfekt till boken,ser verkligen läskande ut.

Torprosen sa...

Synd på så fin dessert!! Vädret har tills nu varit väldigt fint, men det ser ut att molna på, så vi kanske får oss en skur vi med. Har tagit mängder med kort i trädgården, fjärilar och humlor bara njuter och jag med!!Kram Torprosen

Carina sa...

Äh!..erkänn du ställde ut den i regnet för att kunna äta upp den...it feels so right,am I?..börjar säkert om mer än gärna:)

Anonym sa...

Trist med för mycket regn men din trädgård ser i alla fall riktigt grön och frodig ut.. och vilken smaskig dessert att trösta dig med!Själv har jag varit på kiviks marknad idag.. hmm, tyvärr utan paraply. /Pia

Wannebebondjantan sa...

mmm mer dessert till dig :-)

Hannele sa...

Behöver du nån som äter upp alla desserter så ställer jag upp :)