lördag 9 oktober 2010

En underbar vän och dag...


Dagen började som vanligt, inget märkvärdigt alls... Men fick ganska snabbt spatt i benen och...


Tog bästa motionsvännen och gav mig av ut på en rejäl kaloribrännarrunda, älskar höstens sneda sol och kyligt dis...


Och åter igen, alltså hur kunde jag hamna här. jag blir överväldigad varje gång jag ser på mitt landskap och inser att jag är en del av det här varje dag. Kinnekulle och skidbacken väntar på mig i bakgrunden...Nyttig lunch efter cykelturen, det är hårt att bli äldre och plötsligt märka att kroppen gör på nytt sätt. Grrr ja ja bara å bränna kalorier då, vinet slutar jag INTE med! =) Nu ska jag skriva recept resten av dagen, tur att de är lagade, tjing!

9 kommentarer:

ulla laiho sa...

Kött och tomater ser smarrigt ut och inte är det kaloririkt heller - och ett glas vin till är bara nyttigt ..../Vänligen Ulla Laiho

Skogseva sa...

Kroppen är sannerligen ingen trevlig vän! När man blir äldre och ska njuta sitt otium = vin och god mat, då blir man fet! Och det gnäller och har sig i lederna när man ska gräva och plantera. Vad är det för ett sätt? Och jag som tycker att jag har varit snäll mot min kropp och skött om den på bästa sätt.
Jag tror att jag häller upp ett glas vin...
Eva

Hannu på Kinnekulle sa...

Håller med er att vin är nyttigt! mat också, ett gott liv ta mig tusan är vad alla behöver! ;)

Iréne JB sa...

Borde rasta mej och cykeln oftare... Cyklar till jobbet en dag i veckan, mer blir det inte med lämning och hämtning av barn. 9 km enkel resa är det iaf. "Susar" inte förbi riktigt snygga vyer som du, men det duger som pendlingsväg.
Tänker inte heller sluta med vinet. Har alltid undrat när min vana att kunna äta vad jag vill när jag vill och inte röra på mej speciellt mycket ska visa sej ohållbar om jag inte vill ha en väldigt stor och mjuk mage. 38 år höll det. Tur att det finns cyklar :)

Anonym sa...

Vin är nyttigt i måttliga mängder har jag hört och man lever väl bara en gång, eller? Varför ska man späka sig då? Dessutom äter du väl hälsosam mat och hojar omkring som bara den. SÅ kör på bara!
Uppmanar dig J.S.Bach

M/S Design sa...

Attans vad hurtig du är!
Den där bilden med smultron i höstens färger var såå fin.
Mariana

Marie Lithén sa...

Kostar på att njuta av livet men det är det värt!!

Helens trädgård sa...

Härligt att cykla i den vackra miljön, men det är fint här i Piteå också :=)
Lunchen ser både mumsig och nyttig ut.

Mimi sa...

Visst är det trist att bli äldre, just pga av att man kunde äta precis vad som helst tidigare, och ändå höll man vikten. Nu går det ju inte mera, men med cykeln som bästis så hjälper det ganska mycket! Hälsn mimi