måndag 15 november 2010

Pratade lite begravningsradio förut idag! :)

6 kommentarer:

Solhatten - Isas Trädgård sa...

Hannu... vilket härligt inlägg om begravning som annars är så oerhört allvarligt ! Din kompis Roger kan skatta sig lycklig som har sådana kompisar som ni ... fast det låter lite makabert att få ut hans aska i en soppåse .. trodde att det automatiskt var värdigt med vacker urna och så ..
Kram/Isa

Hannu på Kinnekulle sa...

Soppåsen var en besvikelse, men det var väl ngt som vi hade missat i hanteringen. Däremot älskar jag historien fullt ut och den värmer mitt hjärta lika som minnet av Roger som är med varje gång jag kommer på historien! Vi var 3 väldigt nära vänner som känt varandra från början, alltså från då när man kunde bestämma själv! Dock är vi 2 kvar och är fortfarande bästa vänner, och det händer att vi pratar om det och skrattar gott! Menar hur jäkla ofta får man vara med om ngt sådant?

Scylla sa...

Herregud! Är det sant?

Scylla sa...

Asch, nu lät jag som en riktigt snörpig käring - vilket jag iofs kanske är, i alla fall i andra sammanhang - men det låter ju verkligen som en riktig skröna.

Hannu på Kinnekulle sa...

Dock en sann underbar skröna...

Anonym sa...

Vilken fin och tragikomisk berättelse om vänskap. Vi ska ju alla den vägen vandra..men kanske inte så många av oss delvis genom vaskröret ;) Pia