Halvvägs genom livet, är ett skönt tillstånd där man är fri att göra som man vill! Och när jag insåg detta flyttade jag till Langeland.
fredag 10 maj 2013
Äntligen
Nu har årets första sparris skördats av Mia på Lilla Labäck och gissa vem som fick den första bunten, jo så rätt. Det var jag. Underbart och det passar perfekt nu till mathelgen, stort tack Mia. :)
Kom på en egen sparrisanvändning och tänkte att du kanske vill prova. Råstek sparrisen i olivolja. Servera med spagetti, riven stark ost, massor av grovmalen svartpeppar och sluta med att ringla olivolja över tallriken.
Jag tokälskar denna lätta rätt och hoppas att du vågar testa :)
7 kommentarer:
Jisses, va´gott !!!!
Åååh njut!!! :)
/Jenny
Hej Duktiga Hannu
tja..... gillar man sparris e de ju perfekt :)
å missa nu inte..
SATURDAY SHOW OFF
det är kul att vara med :)
VÄLKOMMEN
Håkan
Mums, så gott!
Trevlig helg Hannu!
Kom på en egen sparrisanvändning och tänkte att du kanske vill prova.
Råstek sparrisen i olivolja. Servera med spagetti, riven stark ost, massor av grovmalen svartpeppar och sluta med att ringla olivolja över tallriken.
Jag tokälskar denna lätta rätt och hoppas att du vågar testa :)
Solskenskram / Therése
Stekt sparris och pasta är super, vi grillade den och åt med ramslökspesto, mums det med.
intygar att den var jättegod ......
Skicka en kommentar