söndag 19 juli 2015

Det blev en härlig mathelg


Vi började med Bellini, supergott med
mixade persikor och bubbel.


Den tänkta menyn så ut så här, dock
han vi inte laga allt men gott nog som det blev.


Vädret var gynnsamt och vi kunde
sitta och skåla på terrassen. Denna gången
var det en återträff för de som varit med tidigare.


Men ganska snart blev det seriös matlagning
i köket, alla ville och alla lagade.


Och det dröjde inte länge förrän terrassen förvandlades
till ett dansgolv, härligt och ljudet strömmade
ut ur köksfönstret.


Det blev många sittningar och maten glömde
jag fotografera, men hur härligt som helst
blev det ändå.


Till slut orkade ingen äta mer.


Och dansgolvet blev också tomt.


Idag möttes vi till frukost, en skön
start på dagen.


Och det vi inte hann laga i går åt vi upp i dag.


Snabbrimmad torskrygg som vi rökte 
och serverade bondbönor som vi sauterade 
i dillsmör, det gjorde inte ont och Mathelger
är det bästa. :)