tag:blogger.com,1999:blog-3369084009709595960.post2839464929214463306..comments2023-11-05T11:17:04.824+01:00Comments on Hannu på Langeland: Nä fy fanHannu på Langelandhttp://www.blogger.com/profile/02416015387895330687noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-3369084009709595960.post-14977573344966764322010-04-02T13:14:59.091+02:002010-04-02T13:14:59.091+02:00så har man väl alltid gjort med påläggskinkan..?så har man väl alltid gjort med påläggskinkan..?Hannele på Hisingenhttps://www.blogger.com/profile/16953503801989292994noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3369084009709595960.post-17750467855082644012010-04-01T18:12:05.080+02:002010-04-01T18:12:05.080+02:00Hahaha anonym det var roligt! Dock vänder det sig ...Hahaha anonym det var roligt! Dock vänder det sig i magen å jag håller med er alla, bort!Hannu på Langelandhttps://www.blogger.com/profile/02416015387895330687noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3369084009709595960.post-70235179628521564692010-03-31T22:57:19.028+02:002010-03-31T22:57:19.028+02:00Köttlim är väl bra, då kan man ju laga maten...Köttlim är väl bra, då kan man ju laga maten...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3369084009709595960.post-80608611592688512442010-03-31T13:49:21.892+02:002010-03-31T13:49:21.892+02:00Passa er för att gå till lyxrestauranger, det är d...Passa er för att gå till lyxrestauranger, det är de s.k. stjärnkockarna som har tagit fram köttlimmet.Uffenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3369084009709595960.post-57850529723596870872010-03-31T11:36:05.292+02:002010-03-31T11:36:05.292+02:00Nä usch, äckligt!!!Nä usch, äckligt!!!The Secret Gardenhttps://www.blogger.com/profile/08994466163385970228noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3369084009709595960.post-32323963669410189532010-03-31T10:53:53.555+02:002010-03-31T10:53:53.555+02:00Himmel och pannkaka, vad snackar ni om?Himmel och pannkaka, vad snackar ni om?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3369084009709595960.post-56918036721556191472010-03-31T10:12:49.894+02:002010-03-31T10:12:49.894+02:00Usch säger jag bara... och nej tack!
/CharlotteUsch säger jag bara... och nej tack!<br /><br />/CharlotteTrädgårdsflow/Garden Flowhttps://www.blogger.com/profile/03339809284374606390noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3369084009709595960.post-83598911405283396662010-03-31T09:15:00.957+02:002010-03-31T09:15:00.957+02:00Håller lite med ann i en tidigare kommentar... kon...Håller lite med ann i en tidigare kommentar... konstigt att det kommer först nu som nyhet. Själv arbetar jag hårt för att antingen köpa lokalt från någon bonde eller att ha djur själv så att man vet vad man får. Om man nu ska äta kött bör man kanske tänka och handla efter vad man anser är rimligt.Johnna Ghttps://www.blogger.com/profile/04411054794039988143noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3369084009709595960.post-12013237971271698702010-03-31T08:23:52.705+02:002010-03-31T08:23:52.705+02:00Det handlar om att göra pengar på allt som annars ...Det handlar om att göra pengar på allt som annars blir över. Kosmetologi när den är som sämst. Det enda vapen man har mot den här industrin är att vara medveten om vad man handlar, att prioritera närproducerat och ekologiskt mathantverk framom fabriksvara.Äventyret framtidenhttps://www.blogger.com/profile/09167352420370525154noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3369084009709595960.post-9978114307545771752010-03-31T07:58:41.490+02:002010-03-31T07:58:41.490+02:00Jag förstår bara inte ens idén, vad fanken gör man...Jag förstår bara inte ens idén, vad fanken gör man sen då aladåb eller färs av?? Kanske man mal ner filéen.....Gudarna vet vad de sen ska hitta på! Hälsn MimiMimihttps://www.blogger.com/profile/12506779219773916058noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3369084009709595960.post-63640172996614324982010-03-31T07:54:35.506+02:002010-03-31T07:54:35.506+02:00Å jag tänkte ungefär som Anna, att detta görs reda...Å jag tänkte ungefär som Anna, att detta görs redan men utan äckligt namn... Alladåb, pressad skinka, picnicbog, kalvsylta, korv jo egentligen finns det massor som anväds slamsor till, frågan är varför de var tvungna att äckla till det så för.... marknadsföring;-)Fritt ur hjärtathttps://www.blogger.com/profile/09859082068756651471noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3369084009709595960.post-53061551522630473362010-03-31T07:48:10.015+02:002010-03-31T07:48:10.015+02:00ja jag har skrivit på, är en så sjuk tanke att man...ja jag har skrivit på, är en så sjuk tanke att man inte ens vågar fundera vidareMarie Lithénhttps://www.blogger.com/profile/07973382985790379728noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3369084009709595960.post-55917913380941220242010-03-30T23:12:03.527+02:002010-03-30T23:12:03.527+02:00Tja, med tanke på vad de använder för kött för att...Tja, med tanke på vad de använder för kött för att göra "smörgåsskinka" och "kassler" så är jag förvånad att det inte kommit tidigare. Kött som är mer som gummi i konsistensen är inte roligt. Man tillsätter lite rökarom, så är det helt ok att sälja det som pålägg tydligen...<br />Jag äter sällan kött, men det känns ju inte lockande att gå coh köpa en hoplimmad köttbit direkt. Tur att man har fri tillgång till lokalproducerat nötkött i föräldrarnas frysbox när andan faller på. ;)Annahttps://www.blogger.com/profile/18442097021823467812noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3369084009709595960.post-89371646486749508212010-03-30T22:47:18.857+02:002010-03-30T22:47:18.857+02:00Hej Hannu.
Usch vilka knäppa saker de hittar på ba...Hej Hannu.<br />Usch vilka knäppa saker de hittar på bara för profiten.Självklart skriver man på det.<br />Ha en fin kväll.<br />Kram Zarahouseofchandeliers and vintagehttps://www.blogger.com/profile/17091199623818149311noreply@blogger.com