onsdag 1 oktober 2008

Oktober...


Visserligen är det ingen skillnad från många andra dagar, men idag är det jobb som gäller. Måste sortera och leverera bilder till boken, min förläggare (en rar person) sitter på andra sidan och väntar! Ha det fint!
Fattar ni hur det blev oktober? Jag visste att det var september igår, men dit gick det också fort sedan i maj. Har det med trivsel eller ålder att göra? Att man inte märker hur tiden glider ut mellan fingrarna. Jag hävdar trivsel, att vi helt enkelt har kul hela tiden. Det känns enklare så....

7 kommentarer:

Anonym sa...

Bra att du jobbar på! Många böcker vill vi ha av dig. Ja, i sommar har tiden bara rusat iväg och jag trivdes hela tiden. Men när jag märkte att jag missat hummerfiskepremiären, var det inte så kul längre. Förra året var det den händelse som mest etsat fast sig i mitt minne.Att få komma ut till havet och fiska i flera dagar och sedan ha hummerfest med alla kompisar, sova över och vakna till vågskvalp. Härligt och långt bort från alla trädgårdsprojekt.Behövligt, ibland. Kan rekommenderas. Yo

Hannu på Kinnekulle sa...

Hehe, många böcker...
Hummerfiske, det har jag aldrig varit med om och upplever det som en stor brist i livet, i alla fall just nu! Men hummerfest är nog en ännu större brist....

Anonym sa...

Ser med spänning fram emot ny bok!
Både och tror jag när det gäller tiden - Har man roligt, och trivs med det man gör, så springer tiden iväg! Med åren upplever man ju att man det är så mycket man vill göra, och hinna göra.
Tänk hur det var i yngre da´r - tiden tycktes oändlig, och det var ingen brådska. Och tänk hur lång tiden var när man hade långtråkigt (vilket jag hoppas alla får uppleva någon gång)
Jobba på!
Ulla

Randi sa...

Så spännande med en ny bok!
Förstår att du våndas när du måste välja bilder - jag vill aldrig välja BORT någon bild.
Vadå oktober - det är väl härligt med olika årstider. Känns lyxigt och priviligierat att kunna få njuta av fyra årstider!
Men visst önskar man ibland att man hade en tids-stopp knapp att trycka på!

Hannu på Kinnekulle sa...

Att välja bort är smällar man få ta, men visst suger det ibland! Årstider, jo det är härligt men det susar så fort! Utan årstider hade det varit ganska trist med samma väder varje dag. Men just nu, kunde jag stanna lite och låta september gå ett varv till!

Lotta sa...

Hej Hannu =) Har läst din blogg ett tag och tänkt kommentera men så... =) Trevlig läsning hos dig och blandad kompott vilket jag gillar.
Ja - 1 oktober - tänk vad tiden går.... men trots regnet vi haft i flera dagar så är det härligt ute med otroligt vackra fäger i naturen. Ha det gott 8`)

Hannu på Kinnekulle sa...

Hej Lotta, blandad kompott, jo så det blir det. Men för mig handlat det om kommunikation i vardagen, allt är på riktigt. I alla fall i stunden....