fredag 31 oktober 2008

Till salu


Såg i tidningen att mitt älsklingshus här på Kinnekulle är till salu, vill ha! Fast det är ju det där med att fixa till, detta är ett sommarhus, men har anor från 1600-talet. Utsökt.

Dessutom har huset en av de häftigaste utsikter, både stenbrottet och hela Vänern! Nu blev jag rejält sugen...

Vill du veta mer om huset följ länken nedan, jag har ingenting med försäljningen att göra och borde hålla det hemligt för egen vinning!

http://www.cronholmgardar.se/Fastigheter/tabid/63/CategoryID/2/List/1/Level/a/ProductID/539/Default.aspx?SortField=DateCreated+DESC%2cProductName

9 kommentarer:

Anonym sa...

Oj, oj oj! Jag bara dånar! Lite Gotland över sig. Yo

Hannu på Kinnekulle sa...

Jo det är lätt att dåna inför sådana hus och lägen. Jo Kinnekulle påminner mycket om Gotland, både med hus och landskap. Fast klart att jag tycker tvärt om, att det är Gotland som liknar....

Masn sa...

Jag har satt in STIM-pengarna på ditt konto nu. Ge mig min nya äga nu!

VILL HA!

Inger R sa...

Påminner om Stefan o Helens hus, vardagsrummet ser nästan exakt likadant ut. Fast jag måste erkänna att utsikten är bättre på Kinnekulle.
Gå på visningen!
Fast hur går det då med drömmen on spök-kullen?

Fundera grönt sa...

Jag vill också ha... Kinnekulle är verkligen nåt speciellt. En ny kärlek för mig.

Hanneles paradis sa...

Ingår det bra grannar...

Hannu på Kinnekulle sa...

Tack för STIM-pengarna, men öreutsjämningen på konot märktes knappt! Går det verkligen bra för er?
Inger inget att oroa sig för, Spökkullen finns kvar och jag bor kvar.
Jag kom hit för 20 år sedan, skulle vara här i 2 veckor, har fortfarande inte lämnat Kinnekulle. Så jo, jag förstår vad du menar!
Grannar, jo strax intill bor en bra granne. Men hallå detta är på landet och inte ett villaområde i stan! Till mig är det gångavstånd!

Anonym sa...

Denna blogg är underbar. Det finns alltid alla de ideal info i idéerna om mina fingrar. Tack och fortsätt med ert goda arbete!

Anonym sa...

Jag vill bort ifrån och jäkt och stress, kinnekulle verkar betyda lugn och ro med gamla anor i vilket jag älskar att få utforska mina musikaliska ådror