fredag 28 november 2008

Föradvent...Jo jag tjuvstartar lite, kan inte låta bli...
Men i morgon skall jag upp på vinden och leta, jag har så många fönster, jippy, de skall tändas i morgon kväll. Men i kväll räcker det med vindskupan..... Fast det regnar typ just nu...
Hyacinter och amaryllis är införsksaffade, hyacinterna är blå och många! Nys, nys men så härligt. Ha en fin advent på er, nu skall jag fixa med mat....

5 kommentarer:

Inger R sa...

Jag har införskaffat några amaryllis och så hoppas jag att IKEA har några vita hyacinter i morgon. Vi har också tjuvstartat lite o tänt röda stjärnor i uterummet o en vit i sovrummet. Ljusstakarna kommer upp i morgon bakom förhoppningsvis nyputsade fönster.

Lydia sa...

Ha en riktigt skön 1:a advent och tack för titten önskar
Lydias Gröna Fingrar

Jema Rose sa...

Jag måste också fixa det där med stjärnor & ljusstakar imorgon...Köpte dock 3 hyacinter idag..!Amaryllis har jag redan...andra knoppen är på väg!

: )

Ha en fin advent du också!

/Jenny

Fritt ur hjärtat sa...

Härligt med många fönster. och vindskupa! Här blir det inga hyasinter minsann, faktiskt inget som doftar gott. DÅ får både sonen och jah flytta, funderar på amaryllis, får se vad jag kan "lura" med maken på idag:-)

Hannu på Kinnekulle sa...

Ja nu är det fullt pådrag i en månad, sen vill jag inte se jul förrän nästa år igen. Och eftersom jag/alla småstartar nu, märks det inte hur mkt det blir. Förrän den skall packa i hop. Men härligt är det, amaryllis och många hyacinter, inte för dig då Siomone, men vi andra. Ha du prövat de "luktfria" hyacinterna?