lördag 15 november 2008

På väg söderutNi vet hur det är när man kör bil i gråväder, det händer ingenting. Men plötsligt öppnade sig ljuset, visserligen bara i en lite glipa, men otroligt vackert ändå. Musiken är radion...Försökte fånga det på en rörlig bild, men värdelöst. kanske beror det på bildkvaliten, eller så hade jag riktigt tråkigt! troligen det senare, på väg till Österlen. Alltså det är nog den trettiofemtetusende gången jag åker till Skåne, tänkte tvära geom landskapet, åkte vilse..... Fast tristessen fångade jag i alla fall, hm!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hwj!
Men, vad är är Bosse för en vovve? Border Collie - Njae det tror jag inte - lite svårbestämt - vad vet du om din senaste förälskelse?
Jag har boken Drömmen om en trädgård - jättefin - men den gjorde mig lite stressad - hon har så mycket i sin trädgård /fast det är ju mitt bekymmer/.
Hälsningar'
Hundälskaren
Ulla

Hannu på Kinnekulle sa...

Bosse är lite Boder och Labrador, så mycket vet jag. Sen vet jag att min kärlek är besvarad, dock blev husse och matte lite svartsjuka. Så jag droppade honom....
Nervös skall du inte bli, de flesta som skriver ar hållet på så himla länge, då hinner det bli en del!

Anonym sa...

Vad synd att du måste ge upp Bosse - Han verkar vara en trevlig hund! Jag har ju en Bearded Collie som är släkt med Border men längre päls. (Hon kan pussas kan jag säga)
Ulla