tisdag 21 april 2009

Miniintervju med Hannu

http://www.panorstedt.se/templates/Prisma/Page.aspx?id=51970

11 kommentarer:

Anonym sa...

Efter två kritikerrosade kokböcker har du hamnat med fingrarna i jorden igen. Om du måste välja mellan köket och trädgården, var skulle du befinna dig då?

Eftersom jag inte kan så mkt mer än kök och trädgård stannar jag till vid grillen ute i trädgårdsköket!
Det går inte att välja bort 50% av det bästa i livet och det skulle också vara meningslöst, vad skulle jag göra då? Äta djupfryst och se på diabilder!

Ska man se Trädgårdsvisioner som en slags jubileumsbok?

Nja inte direkt, fast det är ju ändå så att den sammanfaller med mina 20 trädgård- och Kinnekulleår. Men det har mest med tillfälligheten att göra, och så var det ju med trädgården också. Att jag började gräva av en slump och ännu har jag inte tröttnat! Men jo, jag har ju också lärt mig och fått mkt erfarenhet under dessa 20 r, vilket jag använder mig av böcer och utställningar, en slags summering är det nog ndå. Men inte ett testamente, nu tar vi nya tag!

Så mysigt. Det blir en riktig god sommar! Har själv satt träd o buskar för tätt minsann. Fattar det faktskt inte...jag vet ju hur det ska vara! Yo

Hannu på Kinnekulle sa...

Halloj, det var länge sedan, välkommen tillbaka Yo!
Jo alla gör vi detta misstag, jag gör det fortfarande....

Anonym sa...

Nej, varför skulle du välja mellan mat och trädgård, det går ju bara inte! Det är väl underbart att vara så kreativ och ha förmågan både när det gäller mat och trädgård! Det blir spännande med ny matbok - jag gillar dina recept mycket!! ;)
(Det där med höstfägring försöker jag tänka på)
Ulla ;)

Anonym sa...

Jag kan vara gästskribent och bidraga med ett recept,fläsk med löksås:)ger mig aldrig:)jag har övat en stor del av vintern..helt anonymus. A

Anonym sa...

Det låter inge vidare! B

Hannu på Kinnekulle sa...

Hösten är viktig Ulla, och visst var det du som kokade tomater förra sommaren?
Fläsk och löksås är en favorit, med mjölig potatis mmmmm.

Torprosen sa...

Hej där! Har läst din bok till hälften ungefär och tycker du har en sund och krass inställning till trädgården, jag tillhör nog romantikerna än så länge, men jag kanske blir "stor" en dag med och planterar lite mer målmedvetet, just nu är det bara med hjärtat!
Mycket trevlig läsning!! Visst är det så att trädgård och mat hör ihop, lyckan är väl när man kan gå ut i sin trädgård och hämta potatis,olika sallader och massor av färska örter!! Därtill något gott på grillen! Tur att du piggade på dig så snabbt!
Torprosen

Anonym sa...

Mmmm, om jag gjorde! Och i år blir det mera, tomat-
planterna bara väntar på att få komma ut i "stora " nya växthuset (skall inte tala om hur många sorter jag har i år).
Ulla

Carina sa...

Mums!Prata mat..

Hannu på Kinnekulle sa...

Sluta inte med hjärtat Torprosen, förnuftet kommer när du behöver det!
Så vad det Ulla, i år ska jag också...
Eller hur Carina, mat nu!

Anonym sa...

成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片