Ytterligare en regnig arbetsdag, hm. Har typ saftat och syltat, provlagat jordgubbar på många vis. Ätit allt för många gubbar som de är, goda men ojoj gubbsjukan väntar runt knuten, typ gubbfeber! Fotat till boken också förstås.
Vad gör man med en skål jordgubbar, äter. Sant!
Gjorde parfait, med det gick inte åt mer än 2 liter gubbar till den. Nu är den i frysen, provsmakar i morgon, smeten var mums!
Gjorde gubbsoppa också, mums det med. jag har nog ett ok jobb!
10 kommentarer:
Men du glömde doppa i choklad;-) Det gör vi ikväll igen! Imorgon vinkar vi adjö till maken han ska till Abisko, bestiga Kebenekaise på sin 45 årsdag...kris säger jag...Sonen och jag intar Bassholmen, vill du se paradiset på jorden är det bara tt höra av sig. Men det är alltså därför det är gottigott även idag, det är hejdå mys...
Du glömde göra likören baserad på vit rom...... mums! Jag har faktiskt en skvätt kvar sen i fjol, tror jag skall slå till på ett litet glas:)
Vad gör man med bigarråer??? Har hur mycket som helst! (Se min blogg)
De är ju så jobbiga att kärna ur. En paj har det blivit hittills.
Åh så mycet gott du gjort.....
Tack för all din inspiration!
Ingen trädgård har jag själv men skulle väldigt gärna vilja ha!
Och jordgubbar, visst är det så goda! Låter som om det kommer bli fina recept till din bok!
Många må gott hälsningar
Härligt med gubbsjuka, i alla fall
när det gäller jordgubbar. Ålderskriser drabbar båda könen ibland, fast tror mest det handlar
om självförtroende. Det gäller att tänka sig för så man inte tappar
fotfästet utan tar vara på det man har, annars kan allt gå förlorat
// D
Men var är vispgrädden?
Ja, och går det inte att ta vara på alla bigarråer kan jag ta dem :)
Inte då, allt får ni bara inte se. S jag älskar doppa gubbar i choklad! Ålderskris, tja det kan han väl ha, eller bara gilla vandra på berg eller är det fjäll där uppe?
Perfekt Billan, jag har ännu inte kommit till likören. men sen så! :D
Massor, ät ät ät Gärdsmygen, ät mer de är ju så goda!
Jo man måste kärna ur dem, jobbigt jag vet!
Varje dag Livsnjutaren, varje dag...
Sant Call design, mkt gott blir det. Tack föresten!
För mig är det lugnt anonym, men gubbsjuka nu vill man ha, sen är säsongen över!
Grädden är nerrörd i parfiten, dold fettreserv typ!
Mumsigt.
Skicka en kommentar