söndag 4 oktober 2009

2 skålar + 2 bröd = sommarkänsla, uh!


Dagen började som den sämsta möjliga, typ novemberregn! Bestämde mig för att baka, eller rättare sagt min surdeg var redo att bli något.


2 stiliga och fullmatade limpor, man känner sig rik med bröd på bordet. Ungefär som när man har fyllt på vedförådet. Gott, oja!


Drabbades dessutom av en sommarkänsla när jag åkte och handlade, vet inte om det är Kinnekulle som är speciellt eller om det är så här överallt idag, men nyslaget sommargräs doftade det i alla fall! Perfekt med bröden, filt och...

6 kommentarer:

sinnlighet sa...

Halloj där, har det blivit något bröllop än?

Agneta på Österlen

Ingela på fröst sa...

Surdeg i all ära... det är ju faktiskt kanelbulledag idag :) Så på alnö blir det andra bullar. Men det var inte det jag skulle säga... Jag fick din bok Trädgårdsvisioner idag på min födelsedag. Vilken bok... kan inget annat säga... vilken underbar bok!

Hannu på Kinnekulle sa...

haha nä dåligt med bröllop här, men jag övar på brudbröden! :DD
Ja det är det ju Ingela, hm och ingen bulle fick jag! Det fick jag förra året, jo det minns jag! Kul att du gillar boken, tack! :)

Höstträdgården sa...

..och vaddå?

Anonym sa...

Härliga bröd, Hannu! Visst känner man sig rik o vilken doft det blir i hela huset. För mig luktar det dessutom som min barndom:) Yo, bagarbarn

Anonym sa...

Glödhet rågsiktkaka med smältande smör o sirap på, fick man när man kom hem från skolan, mums. Yo