söndag 31 januari 2010

Bakvägen...Alltså nu när jag blitt lite duktigare på skidor tar jag bakvägen till liften, det betyder att jag åker ända upp på Kullen, öppnar bagagen och tar på mig pjäxor och skidor. Sen är det bara att åka ner till liften och åka upp igen, det vågade jag verkligen inte göra förut! Ville väl se backen först och känna på snön...


Jag älskar känslan av att äga världen, jag förstår att i fjällen blir det annorlunda, men fan även lite är mäktigt! Min skidåkning var lite sådär i dag, kanske för att jag gjorde större framsteg i går och att den inte överträffades i dag. Men jag vurpade i hög fart och rumlade runt i backen, till min stora förvåning kunde jag ta på mig skidorna i backen och åka vidare som om inget hänt! Det var bra och vurpa, länge sedan jag ramlat... Fan i morgon är backen stängd, kanske dags att åka till Sune igen och slipa på tekniken med en lärare! =)
Kolla in lite senare så ska jag lotta ut biljetterna till Nordiska Trädgårdar!

4 kommentarer:

Marie Lithén sa...

ser ut att vara en otroligt fin utsikt även i din backe! Lite kan man skynda på utvecklingen, men inte hur mycket som helst. Du behöver nog lite nötningstid nu innan utvecklingen tar dig vidare, men det är svårt att säga när man inte sett dig live.

Hannu på Kinnekulle sa...

Hela Skaraborg under mina fötter! Gillar den känslan...
Jo nu du är det nöta som gäller... Tro mig alla i backen har sett mig, men jag känner mig inte sämst längre! Det finns de som inte kan åka lika bra som jag, det säger visserligen ingenting! Tur för mig att det kommer nykomlingar varje gång, det stärker självförtroendet! =D

Marie Lithén sa...

hahha ja och det bästa är att man kan titta på nybörjarna och tänka för sig själv att så där dåligt har jag aldrig åkt.-) För man glömmer snabbt ( eller inte) hur det var i början. Stockholmare som jag är från början kunde jag inte stå på skidorna först. De bara gled i sär:-) Och brorsan dog när jag bokstavligen satte mig på ankarlift pinnen och vi ramlade båda två. Men det var länge länge sedan och nog glömt nu,-)

Hannu på Kinnekulle sa...

Hehe ja jag är ju så färsk att jag fortfarande minns... Eller rättare sagt, tycker att det är skönt att det inte är så som det var för ngn vecka sen längre... Har dock ännu inte ramlat i ankarliften! =)