Tja, med tanke på vad de använder för kött för att göra "smörgåsskinka" och "kassler" så är jag förvånad att det inte kommit tidigare. Kött som är mer som gummi i konsistensen är inte roligt. Man tillsätter lite rökarom, så är det helt ok att sälja det som pålägg tydligen... Jag äter sällan kött, men det känns ju inte lockande att gå coh köpa en hoplimmad köttbit direkt. Tur att man har fri tillgång till lokalproducerat nötkött i föräldrarnas frysbox när andan faller på. ;)
Å jag tänkte ungefär som Anna, att detta görs redan men utan äckligt namn... Alladåb, pressad skinka, picnicbog, kalvsylta, korv jo egentligen finns det massor som anväds slamsor till, frågan är varför de var tvungna att äckla till det så för.... marknadsföring;-)
Jag förstår bara inte ens idén, vad fanken gör man sen då aladåb eller färs av?? Kanske man mal ner filéen.....Gudarna vet vad de sen ska hitta på! Hälsn Mimi
Det handlar om att göra pengar på allt som annars blir över. Kosmetologi när den är som sämst. Det enda vapen man har mot den här industrin är att vara medveten om vad man handlar, att prioritera närproducerat och ekologiskt mathantverk framom fabriksvara.
Håller lite med ann i en tidigare kommentar... konstigt att det kommer först nu som nyhet. Själv arbetar jag hårt för att antingen köpa lokalt från någon bonde eller att ha djur själv så att man vet vad man får. Om man nu ska äta kött bör man kanske tänka och handla efter vad man anser är rimligt.
14 kommentarer:
Hej Hannu.
Usch vilka knäppa saker de hittar på bara för profiten.Självklart skriver man på det.
Ha en fin kväll.
Kram Zara
Tja, med tanke på vad de använder för kött för att göra "smörgåsskinka" och "kassler" så är jag förvånad att det inte kommit tidigare. Kött som är mer som gummi i konsistensen är inte roligt. Man tillsätter lite rökarom, så är det helt ok att sälja det som pålägg tydligen...
Jag äter sällan kött, men det känns ju inte lockande att gå coh köpa en hoplimmad köttbit direkt. Tur att man har fri tillgång till lokalproducerat nötkött i föräldrarnas frysbox när andan faller på. ;)
ja jag har skrivit på, är en så sjuk tanke att man inte ens vågar fundera vidare
Å jag tänkte ungefär som Anna, att detta görs redan men utan äckligt namn... Alladåb, pressad skinka, picnicbog, kalvsylta, korv jo egentligen finns det massor som anväds slamsor till, frågan är varför de var tvungna att äckla till det så för.... marknadsföring;-)
Jag förstår bara inte ens idén, vad fanken gör man sen då aladåb eller färs av?? Kanske man mal ner filéen.....Gudarna vet vad de sen ska hitta på! Hälsn Mimi
Det handlar om att göra pengar på allt som annars blir över. Kosmetologi när den är som sämst. Det enda vapen man har mot den här industrin är att vara medveten om vad man handlar, att prioritera närproducerat och ekologiskt mathantverk framom fabriksvara.
Håller lite med ann i en tidigare kommentar... konstigt att det kommer först nu som nyhet. Själv arbetar jag hårt för att antingen köpa lokalt från någon bonde eller att ha djur själv så att man vet vad man får. Om man nu ska äta kött bör man kanske tänka och handla efter vad man anser är rimligt.
Usch säger jag bara... och nej tack!
/Charlotte
Himmel och pannkaka, vad snackar ni om?
Nä usch, äckligt!!!
Passa er för att gå till lyxrestauranger, det är de s.k. stjärnkockarna som har tagit fram köttlimmet.
Köttlim är väl bra, då kan man ju laga maten...
Hahaha anonym det var roligt! Dock vänder det sig i magen å jag håller med er alla, bort!
så har man väl alltid gjort med påläggskinkan..?
Skicka en kommentar