Nu har jag suttit och jobbat med recept i 6, 5 timmar, skrivit om sötsaker, pajer och bakelser och soppor. Och om/när jag läser om mat blir jag per automatik hungrig. Och vad var det dags för då, en grillad ytterfilé som täckts med vingrädde och kantareller, men fan det är ju bara en bild. Jag har redan ätit upp den förut... Undra vad det blir till lunch idag då, helstekt kalvfilé eller en helstekt ryggbiff eller fil och flingor... Chefen var är personalmatsalen?
13 kommentarer:
Hur som helst ser det så gott ut, ska själv försöka att få lite mat i mig.
Det ser fantastiskt gott ut. Jag önskar också att den fanns någon som fixade maten.
Nae, fy satan vad gott det ser ut!
Om det blev fil med flingor så är i alla fall det bättre än att äta upp tangentbordet som du gör på fb-bilden till höger.
Jobbar hemifrån idag så i min personalmatsal serveras det fisksoppa. Ska bara stöka undan på köksbordet först eftersom det är där jag sitter när jag jobbar. Ska bara avsluta den här pausen.
Fast nu loggade jag inte in på FB iaf. Kollar bara uppdaterade bloggar :)
Vad gott det ser ut, skulle kunna tänka mej det där till helgen ut i skogen och plocka mer svamp alltså.
Mariana
Hm, nu gjorde du MIG hungrig också. Tur att man är hemma och kan gå till skafferiet och rota runt lite. Det blir väl typ en hårdmacka med kaviar.
Ha det bra!
Camilla
jag vill också ha grillad ytterfilé med vingrädde och kantareller...
Ser fantastiskt, nu använder jag ett ord som sällan förekommer i mitt vokabulär, läckert ut!
En vegetariskt version av samma rätt, hur skulle den se ut,( inkl. fisk, ägg och mjölk funkar)?
/U
Men vad gott det där såg ut!
Inte undra på att du blir hungrig när du sitter och ser på sådana bilder i flera timmar.
Mums!
Det var nog nu du skulle kunna ta fram alla matlådorna du skulle fruset medan du var i den skapande fasen ;-)
Ha´t himla gôrgôtt
Nina
Åh gud så gott det ser ut!
HA HA !!!
Olika är det för alla, men hallå fatta hur jobbigt det är å skriva recept till en såm här bild, den drar ju i gång alla lustfunktioner...
Skicka en kommentar