fredag 24 september 2010

Underbara Enköping men drömparkenJag var i Stockholm här om dagen å stannade som alltid till vid Drömparken i Enköping, kan ju inte låta bli och varför skulle jag.


Men jag kan inte låta bli att fundera på hur många besökare Drömparken drar till sig varje år och jag är där flera gånger.


Men så klart parken är ju anlagd för Enköpingsbornas skull, tänk så fantastiskt att ha tillgång till Piets rabatter varje dag om man vill. Dessutom alla rondeller och fickparker där till.


Den offentliga miljön blir allt viktigare i takt med att vi arbetar mycket och vårt behov för grön tillgänglig rekreation stiger i takt att vi pressas på olika sätt i våra liv.


Hoppas att det ger resultat i Enköpings friskvård och andra kommuner ser och tar efter det. :)

6 kommentarer:

M/S Design sa...

Du har fångat rabatterna fint på fotona.
Mariana

Sensommar sa...

Echinea ,underbart,frisk på 4 röda.

Mimi sa...

Helt underbar park!! Ni kan det där med parker i Sverige! Hälsn. Mimi

Bensimon sa...

Ja, jag måste komma did, också.

Cecilia sa...

Vilka vackra bilder! Drömparken är nog vackrast på sensommaren/hösten tycker jag ... Jag brukar ofta promenera där, passar på att njuta lite av vår vackra park när jag ska ned på stan.
Men vad jag förstått kommer det ganska många trädgårds-turister hit till Enköping, och Drömparken brukar nog vara lite av höjdpunkten under deras besök. Vilket är väldigt kul! Annars finns det ju väldigt många andra vackra parker - en av mina favoriter ligger lite gömd bakom gamla rådhuset, sedan gillar jag Pastor Spaks lilla fickpark också. Kan säga att jag verkligen uppskattar att ha tillgång till alla dessa vackra parker varje dag.
/Cecilia

ANKAN sa...

Hej!

Jag har glädjen att bara bo ett stenkast från dessa vackra parker. Jag rekommenderar att nästa år besöka Enköpings trädgårdsdag som växt sig bara större och större. Hos mig har jag skrivit lite om just denna dag samt vårt årliga riktiga besök i parkerna. Ha det gott och njut vidare av den underbara hösten!

Varma hälsningar

ANKAN