söndag 9 januari 2011

Skitväder...Försökte ta mig till backen vilket inte var det enklaste, blankis och osandad. Men det gick bra, dock var backen också osandad (tack och lov) men gårdagens regn hade förvandlat snön till en tjock ogenomtränglig hård knottrig is, Ja ja alltid blir ngn uppdragsgivare glad eftersom jag förmodligen får mer gjort hemma än i backen. För mkt is är ingen njutning.

6 kommentarer:

Inger R sa...

Du gör rätt i att inte åka när backen ser ut som den gör.Jag gjorde en gång i tiden en häftig vurpa i en isig slalombacke, den vurpan var en av orsakerna till mina ryggproblem så ta det lugnt o vänta på bättre underlag.

Helens trädgård sa...

ja, jösses! Håll dig borta från isiga slalombackar så du inte bryter armar och ben :=)
Ha en skön dag i hemmets lugna vrå!

Hannu på Kinnekulle sa...

Det ska vara härligt när man åker... ;)

Iréne JB sa...

Är glad att vi tog backen igår, för efter gårdagens regn och nattens kyla misstänker jag att vår backe är isig den med. Hela samhället som jag bor i har fått isgator. Lägg till en rejäl lutning på det så kan du förstå att jag är glad att vi bor nästan längst ner :)
Undrar om det blir något mer puderföre i våra hemmabackar den här säsongen?

Susie på Stjärnarve sa...

Dert ser lika illa ut här - även om det inte finns en baxcke inom synhåll! Men jag försökte gå ut med hunden i morse, det tog 10 min att gå 50 meter. Vartenda steg var halkigt och det TROTS ATT JAG HADE DUBBAT. Även Penny är ju dubbad med sina lite för långa klor, men hon halkade titt och tätt hon med - fast hon har ju å andra sidan inte så långt ner till marken som matte!

ulla laiho sa...

Skridskor ett alternativ kanske .../Vänligen Ulla Laiho