tisdag 25 januari 2011

Tur idag igen...Projektet frystömning har pågått ett tag hos mig, jag är snabb på att packa in maten och få in den i frysen utan att skriva på vad det är. Men jag har haft tur alla dagar jag plockat ut de oigenkännliga paketen, det har typ varit kalvfilé mer risotto, oxfile provencal och andra gotter. dagens changsning visade sig vara resten av fransyskan på bilden som jag inte åt upp, blir gott idag igen det minns jag från i somras. Dock är det tråkigare att värma än att laga mat... Men ja det kanske är ett i landsproblem och inget att pipa över. ;)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Skulle gärna byta din frys mot min när jag läser vad du har för gott i den! =o) I min finns lasagne, kassler, hallon, blåbär och rabarber och några hemliga silverfärgade paket som inte har något namn på sig! ;o) / Ann

Hannu på Kinnekulle sa...

Det är just de silverfärgade som är lyckan i min frys, jag har också blåbär men inte kassler!

Alen Trädgård sa...

I landsproblem eller inte - det ÄR tråkigare att värma mat om än väldigt praktiskt:) När man inte vill in från sina sticklingar eller när man (som du) fastnar lite för länge i slalombacken är det himla käckt att bara slänga in i micron:))

Hannu på Kinnekulle sa...

Ja du Alen så sant, men måste nog fixa en micro! Kom just hem från backen och är glad för att värma nu! :)

Susie på Stjärnarve sa...

Lät ju gott, här blev det gammaldags kalops eftersom min gubbe ÄLSKAR husmanskost och jag festade igår på lutfisk. Nu var det hans tur att välja!
Men imorgon får det bli något mer "up-to-date" och lite gott vin!!

Skogseva sa...

Absolut inget att pipa över om det är en god fransyska! Och kantareller! Och morötter!
Extra gulligt om man är två som äter från samma tallrik...