torsdag 3 februari 2011

Ute-inneNu är det bara sorgliga snörester kvar i trädgården och allt som inte hann plockas in innan snön kom ligger kvar där ute och skräpar, galet stökigt men det blir typ vår och höststädning samtidigt i år, eller ja som alla år kanske... Nåja det är väl ingen ide och gnälla om snöläget, bättre att gilla läget och att våren kanske blåste hit idag.


Det gjorde också posten, fick provtrycken till nästa bok. Dags att granska och godkänna trycken, så kul. Nu är det liksom bara roliga grejer kvar att göra och igår levererade jag alla bildtexter.

7 kommentarer:

Scylla sa...

En mat-/kokbok alltså? (Snarare än trädgård, menar jag)

M/S Design sa...

Tycker det ser trevligt ut med barmarken,här skulle man behöva skriskor på gårdsplan och vägarna.
Mariana

Elinore sa...

Här ser man minsann ingen barmark än!!! Visst det töar, men det har gjort allting till en skridskobana istället....
Helt OK med höst och vårstädning på en gång - det är det alltid här...
Kul med ny bok....Alltid projekt på G.
Ha det gott/Elinore

Alen Trädgård sa...

Här är det också nästan helt barmark:) Hoppas nu att det inte blir mer snö, eller då kan ju du inte åka nerför och det var ju taskigt av mig att önska då:) Ha det gott/Monne

Berit sa...

Barmark???Här är det snö så det räcker och ändå envisas det med att snöa idag också!!Avundsjuk?? jag?Nää jag älskar ju att skotta och frysa..inte:)

Anonym sa...

Som sår får man skörda:) Bra jobbat med boken, Hannu! Bakslag i mildvädret är garanterat, så här städas inga höstrester i trädgården än på länge. Bättre att få bort dammet inomhus. Det där dammet som bara syns i vårsol... Yo

Johanna sa...

Å vad spännande! När kan man handla nya boken? :)