torsdag 3 mars 2011

Vintermening...Även om vårsäsongen har börjat så är inte jag klar med vintern ännu och jag är så glad för att jag har hittat mening med vintern, tänk så många år jag stått innanför glasen och tittat ut med önsketanke på att det kanske ändå smälter... Men vadå stå där å inte använda sig av vintern funkar ju inte, ge vintern mening och fyll livet med sådant du gillar, jag gillar skidor.


Och idag åkte jag ner till Ulricehamn och kollade in deras backe, ja ja större än hemmabacken men ingen utmaning, jag kom dit ganska sernt eftersom jag hade lite jobb att göra innan men jag hade kollat webbilder i dagarna å sett att backen varit ganska tom och det betyder att backen kan vara fräsch även senare på dan. Dock hade jag inte koll på att det var typ alla skolor i trakten som va där idag, de åkte i och för sig hem när jag kom men de hade ju vallat upp backen duktigt. Men ja de som var kvar var typ 3 danska bussar med passagerare i backen!
Om du är dansk missförstå mig inte jag älskar ert land, mat, kultur och hur ni är. Men i skidbacken.... 3 bussar plogande danskar å jag. Nåja det gick bra, har ju nya hårda skidor och de plöjer lätt genom snövallarna så det blev helt ok ändå, och det var gött att slippa känna sig sämst i backen!


Å väl hemma kom jag på att Kinnekullebacken var öppen, gav mig själv en timma max men ja det blev 2, 5 å jag åkte tills det stängde! Jag vet inte vad det är men jag blir så lycklig i kroppen att dundra ner för utförslupen, farten, snön och svängarna fyller mig med ett glädjetillstånd. Det är ungefär samma känsla som jag kan känna en skön dag i trädgården, just när allt är som bäst fylls livet med mening. Nu mat, blir sent i kväll! :)

4 kommentarer:

Helena sa...

Ja själv har mitt bloggande som jag började med i november gjort att vintern varit mer uthärdlig!
Men lite lång tycker jag nog som det känns nu!Men så kom den ju tidigt...
Kram från mig!

Carina Borg sa...

Tänk.. att jag gillar dig.

Iréne JB sa...

Danskar i backen, ajdå. Danskar och holländare är bra på många sätt, men det är få som kan det där med skidor.
Och inte tror jag att du brukar vara sämst i backen annars heller med tanke på hur många skidtimmar du fått i vinter.

Susie på Stjärnarve sa...

Tänk jag som trodde att skidsäsongen var över hos er!? Här finns det ju massor av snö, men inga backa...vilket passar mig jättebra. ja, alltså det där med backarna, snön kunde gärna få försvinna nu.