fredag 1 april 2011

Prunkande vår ha haIdag fick jag för mig att jag skulle fixa till med lite vårblomster runt entrétrappan, men jag hade glömt hur ynkligt allt ännu är även om det är drivet.

                                                  

Så det blev i princip bara mini panseer och barjord av den prunkande tanken, det fans heller inte så mkt att välja på men detta kommer strax att växa till sig å bli så fint så.
Oj va jobbigt allt ser ut nu...

9 kommentarer:

Älfgärdet sa...

Men en bedårande entré, med eller utan penséer i zinken!

Sylvia sa...

Det kommer, vänta bara! Om några veckor är de sådana som du hade tänkt dig!

Marie Lithén sa...

ja prunkandet kan vänta till sommaren, nu är det ju det spirandets tid:) Såg ju bra ut även från Riksgränsen och 2 meter snö!

Inger R sa...

Har också planterat minipenséer i dag o satt lite fastlagsfjädrar i den avklippta korkskruvshasseln på bron. Och vi har också hur mycket jobb som helst framför oss. Inga superförkylningar tack, för då går planeringen käpprätt åt skogen.

Alen Trädgård sa...

Det kommer att bli urläckert tror jag:) Ha en trevlig helg/Monne

Furulunden sa...

Åh vi lengter så etter blomster i mengder, men vi får vel bare smøre oss med tålmodighet. Håper på litt varme nå så stemoren og de andre vårblomstene vokser seg store:) God helg!!

Sirkka sa...

Men så fint blir det sen!

Carina Borg sa...

Fint.

Kerstin i Sjöstan sa...

Tog en tur runt huset och hittade snödroppar och en massa små små blad av blivande tulpaner. Det spirar nog fortare i kruka, inbillar jag mig. Du får det fint!