tisdag 21 juni 2011

Gula sommarsverige


Gult hör somaren till och just när de håller på att slå ut är de som vackrast, jag antar att det är en vårsådd. Men hur som är detta en av de vackraste blickarna på Kinnekulle, jag njuter av den varje gång jag kommer hem den vägen.


Och hemma är det nästan lika gult dock av daggkåpor men inslag av blå nävor och vita fingerborgsblommor, sjukt härlig tid vi lever i just nu den med! :)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det finns en vida spridd gul-fobi och det är synd, eller hur? endast rosa, vitt och lila blir lite trökigt tycker jag. Någon som håller med? Försäljningen av eko-viner har ökat med mer än 50% meddelade ekot (hö,hö) igår. Kan det vara din förtjänst tro?
Gula ekohälsningar från en saxtant

Sommarträdgården sa...

Nästan lika härligt som här.:)

M/S Design sa...

Trevlig Midsommar helg!
Lite nyfiken på vad det blev för färg på bordet!
Mariana

Susie på Stjärnarve sa...

Visst är även gult vackert! Tycker faktiskt det är konstigt att många inte gillar gult alls i sina trädgårdar. Speciellt vackert är det ju tidigt på våren och sent på hösten.
Jag har satsat på gult & orange samt lite karmosinrött i min gräs- och bamburabatt - som mer och mer börjar likna en perennrabatt faktiskt. Konstigt - undrar hur det kan komma sig? Kan det vara så att man faller för en massa perenner som man sen måste plantera någonstans!?
Man är väl tokig antar jag. Ja, alltså trädgårdstokig som aldrig får nog!!!