Jag fick en fin present här om dagen och gissa om det gladde mig.
Eftersom jag äter ganska mycket äggmat till lunch passade det sig utmärkt att få fina men små ägg värpta av frigående höns, dessutom daterade.
Så visst blev det en omelett och i år är öppna omeletter favoriten, smaken av färska ägg vill jag inte ska försvinna i en massa ingredienser så det blev med stekta tomatklyftor, bondbönor, serranoskinka och lite parmesan och basilikaklipp över. Alla äggen gick åt, de var ju så små, lägg på ett lock och sänk värmen efter en stund.
Serverat med knäckebröd och min goda färskost blir jag kung vid mitt lunchbord, det va ju bara jag...
6 kommentarer:
Låter gott!
Gulliga ägg, din trädgård är så frestande, är avis på alla som fick besöka den, ska besöka dig någon gång i framtiden när barn och man inte har lust att semestra med mig.
Ha en go vecka Monica=)
Har egna höns/ägg men gör omelett alltför sällan,ser gott ut/Mariana
Mmmm! Ser gott ut. Aklejruta lät bättre;) Fröer låter strålande. Hörs då!
Kanske att du borde skaffad dig några hönor?!
He he he din tur kommer Monica, för mkt rovdjur här Bondajäntan.
Skicka en kommentar