onsdag 10 augusti 2011

Hösttecken...


Säsongen första brasa är tänd och jag vägrar att gå ut i det kalla regnet för att skörda örter till maten, men allt som fattas är bara ett glas rött och så är mysfaktorn fulländad.

11 kommentarer:

Sommarträdgården sa...

Härliga tider ...absolut mysmys

Susie på Stjärnarve sa...

...att här är det fortfarande sommar, härlig sensommar!
Men mysigt kan man ju ha ändå när det regnar, som det gjorde i eftermniddags. Och ett gott glas förlänger ju sommaren...eller var det livet!?

MayaLisa sa...

Håller inte med om höst...sommaren har mycket kvar att ge. Men att känna värmen från en knastrande brasa och därtill dricka ett glas rött sätter guldkant!

Anonym sa...

Ja, jag satte på mig sockar för första gången denna sommar...
Särskilt trist är det med ihärdigt regn i Augusti, när det väl ger sig att regna, kan man upptäcka att sommarvärmen försvunnit för gott. Yo

M/S Design sa...

Oj det var tidigt!/Mariana

Anonym sa...

Skönt med lite (eller mycket) regn efter alla soliga dagar. Augusti är ofta en fantastisk sommarmånad. Juli däremot kan man aldrig lita på. En regnig kväll kan man stå ut med om man har ett glas rött,lite innepyssel och en god bok. Hannus sommarkalas t.ex.
Hälsar Ann

♥ Hannele på Hisingen sa...

och en god bok :)

Tant Linda sa...

Även här börjar höstkänslorna sätta in redan första arbetsdagen efter semestern. Kläderna på och katterna kryper intill de få värmekällor som finns. Blir lite avis på din kakelugn, har en ligger i bitar som ska sättas upp någon gång när jag har ett eget hus!

Hannu på Kinnekulle sa...

Härlig sommar tilbaka på Kinnkulle igen, det var bara en tillfällig väderdepp igår. :)

Marie Lithén sa...

var väl för att främmandet från norr åkte;)

Hannu på Kinnekulle sa...

Just därför... ;D