torsdag 1 december 2011

Mallig nu...
Jag fick just en text av Yvonne på Rum & Trädgård på Kistamässan. Skriven av Lotta Ahlvar på Moderådet, kul tyckte jag. :)

Rum & Trädgård, i Kista
Liten men naggande god, kanske man kan sammanfatta Kistamässans trädgårdsmässa med. Här bjöds på en hel rad snygga utställningar. Bäst i klassen, alla kategorier och på alla tre mässorna var nog den stora montern med köksträdgård och matglädje i regi av trädgårdsprofilen Hannu Sarenström och kocken Rune Kalf-Hansen som också är en passionerad ambassadör för det ekologiska och närproducerade. Här bjöds på inspiration för alla sinnen, när det lagades mat mitt i de fiktiva köksodlingarna. Ett helt lamm styckades på köksbänken och i grytan kokades jordärtskockor. rotfrukter och svamp frästes i pannan och doften av nybakat bröd slog nästan knock-out på oss besökare.
De två herrarna var försedda med varsin mikrofonmygga och lyckades med konststycket att vara både roliga och pedagogiska.

6 kommentarer:

Anonym sa...

GRATTIS, undrar när jag ska få inspireras av dig live!!! Meddela när du kommer upp till Stockholm.
//Kath

Hannu på Kinnekulle sa...

I vår i vår... Va där i våras...

Mammatilltre sa...

Härligt Hannu!

Helens trädgård sa...

Så roligt, Grattis!

Susie på Stjärnarve sa...

Wow - vilken underbar recention, men jag förmodar att ni båda två hade gjort er förtjänta av det!

Gunilla Arneström sa...

Grattis !
Jag har hört dig föreläsa en gång och vad jag kommer ihåg,fick jag flera Aha-upplevelser,då du gjorde allt så lättförståligt.Att alltid ha glimten i ögat hjälper ju också till