lördag 25 februari 2012

Friluftsliv


Men 2 inställda fester och en inställd skiddag kändes denna helgen lite snuvad, jag hade sett fram emot denna helgen men influensan ville nog att kroppen skulle ta det lite lugnt. Dock kunde jag inte stå emot att pröva hemmabacken en stund, kanske var det inte mina bästa åk och ganska snart kändes det som att kroppen ännu inte var återställd. Men men en timma ute i friska luften har inte skadat någon ännu, så jag stod på en liten stund.


Dock är det väldigt tydligt att säsongen håller på att ta slut och säkraste tecknet är ju när man står och byter till pjäxor på varm asfalt... Men det var lite härligt ändå.


På väg hem kunde jag konstatera att Vänern ligger isfri och det är nog mer dags att tvätta bilden och spana efter blåsippor nu...

2 kommentarer:

Iréne JB sa...

Nyss hemkommen efter en vecka i Sälen. Massor av snö och sol (och vind) plus en härlig dag i Trysil. Rekommenderas varmt. Väl hemma igen ser jag knappt några spår av snön, och vi som inte hunnit pröva Yxbacken än. Ja, ja. Har några helger på oss innan det bär iväg till Åre :)

Hannu på Kinnekulle sa...

Låter härligt Iréne och Trysil ser så frestende ut från Sälen, men hallå Åre nu jäklar blir jag nog avis! Hängde dock i Kinnekullebacken i dag! :)