Gör egen! Innanlår av nöt i salt och kryddning. Lufttorka med eller utan fjälster. Man kan använda gasbinda istället för fjälster! Lufttorka i t ex Jordkällare ca 2 månader. Skiva millimetertunt lägg på ruccola och ringla lite olivolja på, serveras till ett glas amarone. Gärna Tommasi.
4 kommentarer:
Ja, nå går det fort til jul. Det er ei herlig tid med masse god mat!
Klem
Ser helt underbart ut ju! Hmm undrar om man skulle ta och göra lite bresaola:) Ha det gott/Monne
Gör egen!
Innanlår av nöt i salt och kryddning. Lufttorka med eller utan fjälster. Man kan använda gasbinda istället för fjälster! Lufttorka i t ex Jordkällare ca 2 månader. Skiva millimetertunt lägg på ruccola och ringla lite olivolja på, serveras till ett glas amarone. Gärna Tommasi.
Skickade genast korvblogg till mannen, det verkade vara en riktigt intressant sida...och är man en riktig korv-lover så är detta heaven
Kram Kajsa
Skicka en kommentar