onsdag 26 september 2012

Dags att tänka på jul


Nja finns annat att njuta av men än så länge
men jag har stött på en korvblogg som intresserar mig, och
allvarligt talat när gjorde du bresaola sist? :)  

4 kommentarer:

Vivishagerom sa...

Ja, nå går det fort til jul. Det er ei herlig tid med masse god mat!

Klem

Alen Trädgård sa...

Ser helt underbart ut ju! Hmm undrar om man skulle ta och göra lite bresaola:) Ha det gott/Monne

Kenth sa...

Gör egen!
Innanlår av nöt i salt och kryddning. Lufttorka med eller utan fjälster. Man kan använda gasbinda istället för fjälster! Lufttorka i t ex Jordkällare ca 2 månader. Skiva millimetertunt lägg på ruccola och ringla lite olivolja på, serveras till ett glas amarone. Gärna Tommasi.

Le petit jardin sa...

Skickade genast korvblogg till mannen, det verkade vara en riktigt intressant sida...och är man en riktig korv-lover så är detta heaven

Kram Kajsa