torsdag 21 mars 2013

Jobb

Just i år gillar jag mitt jobb lite mer än vanligt och i morgon bär det av till Sicilien. Där skall jag och Sanna Töringe leta fram den bästa och godaste maten, fatta så underbart och det är 15+ redan nu, bad kanske det inte blir men att slippa de 10 kalla dagarna som är kvar och komma hem till våren känns väldigt uthärdligt. Jag menar verkligen inte göra någon avundsjuk... Det blir ju hårt jobb med!
11 kommentarer:

Vendela sa...

Insup lite vår för oss andra stackare som ännu inte har fått sätta undan de varma kängorna och mössan :(

Hannu på Kinnekulle sa...

Det gör jag och jag lämnar kängorna i bilen och byter till sommarskor innan flyget. :)

Torprosen sa...

Underbart härligt låter det Hannu!!
Har mitt goa kvar då jag åker till Provence i slutet av april..Ha nu en underbar tripp och kom hem med massor av insperation..Kram Susanne

samson sa...

ha det så underbart i solen och värmen
maggan

Randi sa...

Lyckliga du...jag vill också rymma!!! Men jag törs väl inte det just nu så länge ovädret pågår. Tur att jag i alla fall har orangeriet att rymma till. Önskar dig en riktigt inspirerande tur!!!

Alen Trädgård sa...

Jag är inte bitter!! Ha det så underbart:)/Monne

Susie på Stjärnarve sa...

Oj då, sånt "hårt jobb" skulle jag också gärna göra!
Men skämt å sido, ha det riktigt skönt och så hoppas jag att du verkligen får njuta av värmen (man har ju hört en del skräckhistorier nere från kontinenten) och riktigt god mat!!

Hannu på Kinnekulle sa...

Tack alla jag lovar att njuta för er med. :)

Leena sa...

It's a tough job but someone's gotta do it ... Ha det fint och skriv mycket om det! Vi funderar på att åka dit till hösten och vandra, bo på vingårdar och njuta av all god mat och vin. Så - lite tips tack!

Freedomtravel sa...

Vilka underbara bilder! Blir ressugen! :)

farmorshage sa...

Litt missunnelig kansje..;) hihi..så vakkert..og ikke minst litt varme..nyt dagene:) så for vi her hjemme se om ikke våren kommer snart...:)