fredag 10 maj 2013

Äntligen


Nu har årets första sparris skördats av Mia på Lilla Labäck och gissa vem som fick den första bunten, jo så rätt. Det var jag. Underbart och det passar perfekt nu till mathelgen, stort tack Mia. :)

7 kommentarer:

Backtobasic sa...

Jisses, va´gott !!!!

Jema Rose sa...

Åååh njut!!! :)

/Jenny

The Rosegarden in Malevik sa...

Hej Duktiga Hannu
tja..... gillar man sparris e de ju perfekt :)
å missa nu inte..

SATURDAY SHOW OFF

det är kul att vara med :)
VÄLKOMMEN
Håkan

Helens trädgård sa...

Mums, så gott!

Trevlig helg Hannu!

Grön skön passion sa...

Kom på en egen sparrisanvändning och tänkte att du kanske vill prova.
Råstek sparrisen i olivolja. Servera med spagetti, riven stark ost, massor av grovmalen svartpeppar och sluta med att ringla olivolja över tallriken.

Jag tokälskar denna lätta rätt och hoppas att du vågar testa :)

Solskenskram / Therése

Hannu på Kinnekulle sa...

Stekt sparris och pasta är super, vi grillade den och åt med ramslökspesto, mums det med.

Ute Schlau sa...

intygar att den var jättegod ......