torsdag 18 juni 2009

Samma visa varje år, alltså inte små grodorna dårrå!Det slår aldrig fel, vem ska fixa desserten till i morgon. Alltid jag! Men det beror på att jag gör en grym chokladmousse, smälter nu choklad som ska räcka till ca 25 pers! Då går det åt 12 äggvitor också, vispa, vispa och vispa! Mums senare i kväll, den är ätbar ca kl 20°°. Och vi är bara 4 som ska äta tillsammans i kväll, huga så mkt dessert! Nej det är inte synd om mig, det är ju jag som får slicka sleven. :DD  

8 kommentarer:

Fritt ur hjärtat sa...

Känner att jag borde fått en släng av den sleven! G Minskat 9 kilo tils idag. Firar bröllopsdag idag och födelsedag imorgon. Kunde gott fått smarrig efterätt jag med :-D Här är det jag som gör jordgubbstårta, fast jag gör den bäst så det är väl så det får vara... man ska göra det man är bäst på!
Glad midsommar på dig!

Carina sa...

Ikvä'll??Va?

Anonym sa...

12 äggvitor..jaha du gör knäck...
Bertil

Fritt ur hjärtat sa...

Carina, är frågan till mig så ja. Även om jag skriver för fort så felen blir många och det verkar snurrigt. Men allt det är ikväll...
19 januari startade jag med att räkna kalorier, jag hade 10 kilo som mål till midsommar. Nu missar jag med ett kilo, tjuvvägde mig idag -9...glad och besviken.
Idag firar vi 11 årig bröllopsdag. Imorgon fyller jag år. Ikväll förbereder jag jordgubbstårtor till imorgon. Så jo ikväll...fast du kanske inte ställde frågan till mig;-) Visst är jag värd att dela allt smaskens på sleven.

Hanneles paradis sa...

Synd om dej :)

(synd om mej också som får fixa desert)

Carina sa...

Bara du mår bra arv viktnedgångne så,gattis mot et lättare liv frityrhjärtat;)

Carina sa...

oj så konstig stavningen blev,lite ordblind fortfarande..

Cecilia sa...

Härligt ... Äsch. Nu blev jag chokladsugen. Jag som sitter på jobbet utan ett uns av choklad i närheten. Det borde finnas chokladbud, som pizzabud fast för choklad. Annat är inte vettigt.