torsdag 30 juli 2009

Tomater! OCH ERA BILDER NU!


Såg en grym tomatodling för några dagar sedan, uh! Och jag älskade de färglada plasthinkarna, det gav ett lekfullt mervärde.Och i samma stund ångrade jag att jag gett bort mina växthus, 2 st! Fast å andra sidan, han ju inte med dem.... 
Det skulle vara roligt att se era växhusodlingar, om ni mailar 1 st översiktsbild till hannusarenstrom@gmail.com så gör jag ett inlägg på hur växthussverige ser ut, kul! Det handlar inte om en tävling eller så, snarare för att se bredden på det vi håller på med. Bilderna ska inte vara större än 72 punkter. Kommer det massor av bilder tar det ju lite tid inan jag hinner att fixa till ett inlägg, men nästa fredag stänger jag mailluckan! Tjoho så roligt det ska bli att se vad ni gör, men bara 1 översiktsbild. Glöm inte namn så jag kan presentera er.  

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vad roligt! Men en bild bara? Hjälp! - Var ute och fotade igår och vips hade jag tagit 44 bilder - men jag skall försöka få till en bild! Kul idé!
Ulla

Hannu på Kinnekulle sa...

Det är för din skull Ulla, vi alla undrar vad du gör för att få så många tomater? :)

Anonym sa...

;) - Förstod nästan det! Oj, oj - det förpliktigar! :=)
Ulla

Fundera grönt sa...

Oj vad kul! Jag har ju inget eget växthus, men titta på bilder kan man ju alltid! Och drömma lite...

Hannu på Kinnekulle sa...

Hm, du om någon har väl tillgång till växthus på Dacpo? Fotat i Sverige, blir det per automatik en del av växthussverige! :)

Anonym sa...

Härliga bilder, och kul ide. Har skickat ett mail oxå. Har en hel del odlat på balkongen, inkl ett litet växthus. Har för tillfället 23 STORA tomater ett antal paprika o chili, squash, "rat-tails" o lite sockerärtor. Snart får jag inte plats längre ;)