torsdag 30 juli 2009

Varför skulle det interegna. Uh! :(

9 kommentarer:

Fundera grönt sa...

För att vi har tröttnat på regn nu?!

Mia sa...

Nämen, är det hos dig allt regn är?? Här har det knappt regnat alls, så när som på några störtskurar under sommaren. De flesta av de mörka molnen tycks glida förbi oss...

Carina sa...

Samma här...

Lenas trädgård sa...

Hej, jag har en fråga till dej, Hannu: I tidigare bloggande har jag sett bilder på en växt, som jag aldrig hört talas om och troligen heller aldrig sett: Vad är buskkål?!!!! Jag blir nyfiken på den, den ser ju underbar ut i dina tidigare inlägg. Vill ocså ha!Var kan jag få tag i den och är den perenn?
vänligen Lena

Inger R sa...

Gårdagen var ganska solig men vi fick 5 mm i ett rejält störtregn i går kväll. Bra för gräsmattan o jag slipper vattna kallbänkarna i dag, Hurra!

Hannu på Kinnekulle sa...

Japp Fundera tröttnat hat vi gjort! Nu lyser solen, 5 min kanske....
Skönt för er Mia o Carina.
Buskkål Crambe cordifolia är en lättodlad perenn, bra jord och näring så växer den finfint. Bladen älskas av sniglar och kålfjärilslarver, men det får man leva med. Du hittar dem i en bättre plantskola, ska inte vara några problem. Vissa år blommar den inte, tror det ngt med var 3, men sen gör den som den vill ändå!
Alltid ngt bra med regnen!

Anonym sa...

Ja, varför skulle det inte det...?
I Värmland hos mig går min sjö i skjortärmarna och mina stackars solrosor sliter och rycker i sina stöttor i det hällande regnet.
Min käre fyrfoting har borrelia och det mesta går i moll. Tror jag tar en krusbärstoscabit och sätter mig och väntar. Kanske flyttar jag till lägenhet?

Sola (????!!!) i Karlstad/

Hannu på Kinnekulle sa...

Jag har aldrig trott på det där med Sola i K-stad! Och nu får jag mer vatten på kvarn, jess! =)

Hanneles paradis sa...

Sola på Hisingen, heter det ju!


fast inte idag