torsdag 15 juli 2010

Bra skitväder...Ok regnet är efterlängtat och behövs verkligen men jag börjar att oroa mig lite för i morgon, hinner ju inte släpa in och duka inne. Kollade prognosen och jo det hyfsat ut, men det har det ju gjort förut också, ja ja det blir som det blir, en härlig romarlunch för 30. Men nu öser det ner, hurra slipper å vattna i år!

5 kommentarer:

Susie på Stjärnarve sa...

Kunde du inte skickat vidare skitvädret hit, vi är i stort behov av det!
Igår var det bara 25-26 grader och riktigt behagligt, men idag är det över 30 igen och det börjar se lite brännt ut ute. Det värsta är dock att man inte orkar göra något i trädgården. Har en del jag skulle ha hunnit den här veckan, men....det får man nog ta tag i nån annan vecka!

Sylvia sa...

Hannu, det klarnar västerifrån! Här lyser solen från blå himmel nu!

Sophia Callmer sa...

Br att det regnar hos dig Hannu, fast jag fattar att du kunde använda tiden till förberedelser ute inför romarna! Här är varmt, varmt, kom ett litet pytteregn i morse.
Sophia

Mimi sa...

Håller tummarna för vädret, knappast roligt att sitta med 30 blöta romare... Fast och andra sidan kan du marknadföra det som att i Sverige sitter man alltid ute och äter i regnväder, exotiskt!! Hälsn mimi

Sommarträdgården sa...

Härligtmed regnet ,du oroar digoch har gott tänk i ett och samma andetag,gott mos,du ror hem kalaset som vanligt,sanna mina ord!:)