måndag 5 juli 2010

Slutar där jag började...


I morse rådde det sköna lugnet i köket, en stund som jag uppskattar mkt till frukost. Men det var väl bara då det vart lugnt, tandläkare, gymmet och massören följde i raskt takt, massören uppskattade jag nog mest....
Å plötsligt vart det dags att handla mat å dryck, 30 italienare kommer på lunch i morgon, ja det ska titta på trädgård också. Fattar inte hur de lyckats övertala mig till att fixa maten, nåja det blir snabbsill, rullad fläckkarré och rabarberpaj, mkt öl och vin förstås...


På hemvägen såg jag att ett favoställe i Västerplana är till salu, jo jag gillar det och är sugen på gårdsmiljön! Men hinner ju inte, ska ju baka bröd nu...Och matberget känns gigantiskt, ja ja inget att göra. Om det är ngn som undrar vad jag är i kväll så är jag väl här, varför skulle ngn undra?

7 kommentarer:

Iréne JB sa...

Visst är det härligt med en lång stressfri frukost. Och 30 italienare på lunch kan ju bli väldigt trevligt.

Hannu på Kinnekulle sa...

Trevligt kommer det att bli, får ju bara laga den först! =)

Peter sa...

Ha! Så har det aldrig sett ut i min kundvagn, men jag har ju sällan tredici italiani på besök...

Men gården hade varit ett kap. Knåda, hjälpjäs, snabbgrädda och köp sen drömplejset. Nästa gång kanske det kommer 50 japaner?

Susie på Stjärnarve sa...

Hoppas att du får en trevlig kväll med dina italienare och att dom uppskattar svensk mat och svensk trädgård av yppersta klass!

Sommarträdgården sa...

Alla undrar var du är..hoppas det blir en lyckad dag!

Helens trädgård sa...

Jasså, du har fått tillbringa kvällen vid spisen :=)
Är övertygad om att gästerna kommer att uppskatta både dig och trädgården i morgon.
Hoppas ni får en toppendag och solen får lysa över er.

Den passionerade trädgårdsturisten sa...

Oj, vad du är modig som tar på dig allt jobbet. Men du är väl ganska haj vid spisen vad jag förstås. Och italienare är oftast väldigt trevliga, rara och "rätt så" förstående när det gäller mat.

Lycka till, ciao.
Ann