tisdag 13 juni 2017

Sicilien mars 2018


Sicilien i mars, oj det var många på Facebook som gillade Sanna Töringes och min tanke om denna resa. Det gör vi med, dock är vi inte klara med prisbilden eller programmet. Men vi vill ge er mycket mer än det vanliga som andra resor ger, vi söker spänning, kulturella upplevelser och härliga äventyr.
Vi kan inte lägga ut resan förrän i november när vi har hunnit reka på plats, en hel del har vi koll på och annat skissar vi på nu. Goda matupplevelser är givetvis en prioritet och till det kommer blommande olivlundar och persikoblom och allt annat underbart som finns i avkrokarna.
Våra flöden är allt för stora på Facebook för att vi ska kunna hantera dem där. 
Skicka en intresseanmälan till hannu.sarenstrom@gmail.com och rubricera med SICILIEN i MARS, inget annat så hittar jag det i det flödet. 
OBS denna anmälan är inte bindande och vi återkommer när vi har hela bilden framför oss. 
Hej hopp i vår till Sicilien skutan skall gå. 
Obs vi arkiverar era mail men svarar inte på dem nu.

1 kommentar:

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) Kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom drogunduspellcaster@gmail.com