söndag 11 februari 2018

Godaste pastan ändå


Det är ännu rörigt i det danska köket även om det mesta av det som var i vägen har plockats bort, men hur som ska det ju ändå lagas mat under tiden. I kväll blev det favoriten Sugo con verza e pancetta. Jag har lagat detta många gånger och ibland med köpepasta, och då blir det inte lika gott som när man knådar pastan själv.  


I kväll knådade jag pastan efter konstens alla regler som står i vår bok, alltså det tar inte så lång tid och resultatet är bara durum och vatten, men så ljuvligt gott material att smakberika. Boken är så gott som slut men Sannasitalien har fortfarande böcker, missa inte detta. Detta är verkligen en bok med bra fantastisk mat från Syditalien. 


Just detta recept lärde vi oss hos Silvestero Silverstoni som driver The Awating Table i Lecce, ett härligt ställe som man kan haka på och laga mat om man vill. Nej det är inte Silvestero på bilden men ändå hans kök. Snart måndag och ha det gott. :)

4 kommentarer:

Ulla Wengström sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Furulunden sa...

Ser veldig godt ut :)

Hannu på Kinnekulle sa...

Det var så gott med Furulunden. :)

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Jag har för dig, jag gjorde allt för dig, jag gjorde allt Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag stavade till slutet av mitt liv och jag spionerade det tillbaka till slutet av mitt liv. han såg det, det var inte detsamma, det var inte detsamma, det var inte detsamma, det var inte detsamma, det var ungefär 4 pm. Jag blev så förvånad, jag sa att jag var så förvånad att jag var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom. Jag var så glad och gick för att vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet att du har ett förhållande med, skulle jag kunna hjälpa dig med den här personen. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad till ditt kontor / lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}