tisdag 13 oktober 2009

Löjligt gott blev de!


Efter 1, 5 dygn var bröden klara. Jag tycker att de blev riktigt goda och perfekta fest och strandbröd. Men smak av basilika, panchetta (lufttorkat sidfläsk), soltorkad tomat och parmesan blir bröden i sig själva en hel måltid.



Men visst de ser ju lite mysko ut om man tittar nära, typ parmesanflach! Hinner inte skriva ut receptet nu, men om ni vill ha det så gör jag det senare. :)

13 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, det ser jättegott ut! - Lite knaprig ovansida? Vill gärna ha recept när du har tid! ;)Ulla

Cecilia sa...

De ser supergoda ut! Mums. Passar bäst som sommarbröd, kanske?

MJ sa...

Mums! Basilika det luktar gott!

Marie Lithén sa...

till lunch på söndag eller i skidbacken kanske

klart vi vill ha receptet :-)

Ruben sa...

Jag skulle faktiskt kunna tänka mig allt detta GODIS rakt av - och skippa brödet! Nae, jag bara skojar, klart man ska ha bröd också!! /Ruben

Sommarträdgården sa...

Doften är säkert oemotståndlig,titta inte nära då..:)

M/S Design sa...

Dom var riktigt fina,kan tänka mej att dom var riktigt smaskiga.

Anonym sa...

Vaddå -flach..

Med fingrarna i (j)orden sa...

Klart vi vill ha recept, bröden ser verkligen goda ut.
Eva

Anonym sa...

Psst..spar receptet till boken..;)

Hannu på Langeland sa...

Ni får receptet snart, typ innan helgen! Hm....

Skogseva sa...

Ser otroligt läckra ut! Kan tänka mig att dem till gammaldags hemkokt buljong.

Hannu på Langeland sa...

Har du en sådan buljong nu? :p