Efter 1, 5 dygn var bröden klara. Jag tycker att de blev riktigt goda och perfekta fest och strandbröd. Men smak av basilika, panchetta (lufttorkat sidfläsk), soltorkad tomat och parmesan blir bröden i sig själva en hel måltid.
Men visst de ser ju lite mysko ut om man tittar nära, typ parmesanflach! Hinner inte skriva ut receptet nu, men om ni vill ha det så gör jag det senare. :)
13 kommentarer:
Åh, det ser jättegott ut! - Lite knaprig ovansida? Vill gärna ha recept när du har tid! ;)Ulla
De ser supergoda ut! Mums. Passar bäst som sommarbröd, kanske?
Mums! Basilika det luktar gott!
till lunch på söndag eller i skidbacken kanske
klart vi vill ha receptet :-)
Jag skulle faktiskt kunna tänka mig allt detta GODIS rakt av - och skippa brödet! Nae, jag bara skojar, klart man ska ha bröd också!! /Ruben
Doften är säkert oemotståndlig,titta inte nära då..:)
Dom var riktigt fina,kan tänka mej att dom var riktigt smaskiga.
Vaddå -flach..
Klart vi vill ha recept, bröden ser verkligen goda ut.
Eva
Psst..spar receptet till boken..;)
Ni får receptet snart, typ innan helgen! Hm....
Ser otroligt läckra ut! Kan tänka mig att dem till gammaldags hemkokt buljong.
Har du en sådan buljong nu? :p
Skicka en kommentar