söndag 21 januari 2018

Jag tänker ändå att det är vårSnödropparna har stått och stampat ett tag men idag sträckte de på sig i den ljuva värmen, nåja det var bara ca + 5-6 graden, men det var också vindstilla. Jag frågade mina grannar om det är våren som är på väh, åh nej sade de. Men sedan kom jag på att snödroppar heter vintergäck här i Danmark och det klingar ju inte vår, men visst räknar vi dem som vårblommor`;)

2 kommentarer:

Susie på Stjärnarve sa...

Har du kollat vad "vintergäck" heter på danska!? Jag menar, så det inte blir några förvecklingar! Så skönt det ser ut med snödropparna i öppen jord. Här är det MASSOR med snö och -10 grader - i alla fall på nätterna, så nu längtar man efter våren.
KRAM
Susie

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt jag med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men jag ville ha honom tillbaka, jag ville ha honom tillbaka eftersom jag hade för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men jag vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och jag föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa stavning för att få honom tillbaka men jag är den som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget val att prova det, jag mailade stavningskastret och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, jag har kastat stavningen och överraskande på andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad att jag svarade samtalet och jag sa att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet att jag har det problemet, skulle jag vara till hjälp för den personen genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}