söndag 16 december 2018

Julesill

'
'






Filmsnuttan är visserligen gjord för några år sedan men sillen är forfarande god. ;)


25 kommentarer:

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) Bindande stavar
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare.
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}.

merly sa...

Är här för att vittna om vad denna stora stava har gjort för mig. Jag tror aldrig på pole gjutning, tills när jag blev frestad att prova det. Jag och min man har haft många problem att bo tillsammans, han kommer inte alltid göra mig lycklig för att han har blivit kär i en annan dam utanför vårt äktenskap. Jag försökte mitt bästa för att se till att min man lämnar den här kvinnan, men ju mer jag pratar med honom Ju mer han gör mig ledsen, så min äktenskap föll i skilsmässa för att han ger mig mer uppmärksamhet. Så med all denna smärta och ångest bestämde jag mig för att kontakta denna stavningskastare för att se om saker kan träna mellan mig och min man igen. denna spell DR PEACE berättade för mig att min man verkligen är i ett stort pass, att han har varit en charmig magi, så han berättade för mig att han skulle göra allt som vanligt igen. han fortsatte och kastade stavningen för mig efter 3 dagar stavning min man stavade helt förändrats han kom be om ursäkt för att säga hur han behandlade mig att han inte själv, jag tackar verkligen DR PEACE för att få min man tillbaka till mig jag vill ha dig alla att kontakta honom för dem som har några problem i samband med äktenskaps- och förhållandeproblemen, kommer han att lösa det för dig. Dess e-postadress är här: doctorpeacetemple@gmail.com
och hans WhatsApp: +2348059073851

1) Om du vill ha din ex tillbaka.
(2) kärleksspel
(3) Du vill bli befordrad på kontoret.
(4) Du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
(5) Om du vill ha ett barn.
(6) Du vill vara rik eller vinna en lotteri.
(7) Du vill knyta din make för att vara din för evigt.
(8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
(9) Om du inte kan träffa din partner.
(10) om du vill stoppa din skilsmässa.
(11) om du vill skilja dig från din make.
(12) om du vill ha dina förfrågningar.
(13) Graviditet stavar att tänka på barnet
(14) Garanti Du vinner störande rättsfall och skilsmässa oavsett scenen
(15) Avbryt ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär.
igen e-postadressen är doctorpeacetemple@gmail.com. kontakta honom omgående
WhatsApp: +2348059073851

Vad du än vill, kommer du att få det från Dr. PEACE Kontakta bara honom och förklara ditt problem för honom och bli löst.

Vlasta Parkanová sa...

Den som läser detta vittnesmål idag borde fira med mig och min familj eftersom det hela började som ett skämt för vissa människor och andra sa att det var omöjligt. Jag heter Göran Jörgen och är från stockholm, men jag flyttar till Chicago USA med min fru. Jag är lyckligt gift med två barn och en vacker fru. Något hemskt hände med min familj, jag tappade jobbet och min fru lämnade mitt hus eftersom jag inte kunde ta hand om mig själv och familjen. henne och mina barn vid den tidpunkten. Jag lyckades i nio år, ingen fru stödde mig för att ta hand om barnen. Jag försöker skicka ett testmeddelande till min fru men hon hindrar mig från att prata med henne. Jag försöker prata med hennes vän och hennes familj men jag vet fortfarande att någon kan hjälpa mig och jag har skickat begäran senare till så många företag, men ändå ring inte mig, förrän en trogen dag kommer att jag aldrig kommer att glömma i mitt liv . När jag träffade en gammal vän till mig som jag förklarade alla mina svårigheter och han berättade för mig om en bra man som hjälpte honom att få ett bra jobb på Coca cola-företaget och han berättade för mig att det var en caster-charm, men jag är en person som aldrig tror på trollformler, men jag bestämde mig för att prova och Drosagiede instruerade mig och visade mig vad jag skulle göra i dessa tre dagar av lunchen. Jag följer alla anvisningar och gör vad han bad mig göra bra. Drosagiede se till att allt gick bra och min fru skulle se mig igen efter det underbara arbetet Drosagiede. Min fru ringer till mig med ett okänt nummer och ber om ursäkt och hon sa till mig att hon verkligen saknar mig och våra barn och min fru kommer hem. Och efter två dagar ett företag som jag har skickat mitt tackbrev kallat, nu är jag den föredömliga företagschefen här i USA. Jag rekommenderar att om du har några problem skicka ett meddelande till detta e-postmeddelande: doctorosagiede75@gmail.com eller whatsapp +2349014523836 så får du det bästa resultatet. Ta saker för givet och det kommer att tas bort från dig. Jag önskar dig det bästa.

Lava Showan sa...

mitt namn är Annika Erickson, bor från Lund, min man skilde mig från mig senast 2 år, han flyttar ut för att träffa en annan kvinna, jag grät varje kväll när jag kommer ihåg att min dotter frågar mig när är pappa tillbaka hem, jag älskar min man så mycket och vi har en flicka på 9 år. Jag kontaktade så många stavspelare förra året ingen kunde få tillbaka min man, de krävde alla massor av pengar från mig, jag gav upp kärleksförtrycket tills förra veckan, jag gick på besök hos min vän hemma, sa jag till min vän allt som händer med mig och jag delar min hjärta smärta till min vän Michelle, hon presenterade mig för en mäktig Dr.oduduwa från tropiska afrikanska länder, som har en svart magisk kraft som raderar alla onda trollformler som förstör mitt äktenskap. Min man var under en ond besvär från en annan kvinna som fick min man att skilja sig från mig. Min man med namnet Erickson återvände hem till mig just igår och ber om ursäkt med tårar i ögonen gråtande sade att han var mycket ledsen för att ha skadat mina känslor och med skilsmässedokument som han skickade till mig, beklagade han och sa att han inte var på rätt sätt. det är sant att min man var under en ond förtrollning från en annan kvinna eftersom hon hävdar att min make daterade hennes år tillbaka innan hon gifte sig med mig. Oduduwa hjälper mig lösa mitt äktenskapsproblem. ikväll äter jag och min man med vår dotter middag tillsammans i grand moms house. Jag är väldigt glad och använder detta medium för att uppskatta Oduduwa kärlek stavkrafter. Jag rekommenderar starkt Oduduwa Love spell spellista, om du har liknande äktenskapsproblem skicka e-postmeddelande till Dr.Oduduwa personlig kommunikation via (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)

Anonymous sa...

Jag älskar fortfarande min före detta man och jag vill ha honom tillbaka i mitt liv blogspot.com

Anonymous sa...

KONTAKT: WHATSAPP: +2347054019402 ELLER
DRWALESPELLHOME@GMAIL.COM ÄR VÄSENTLIGT DEN BÄSTA STAVA CASTER ONLINE OCH HANS RESULTAT ÄR 100% GARANTI ..

Efter (8) Åtta år i mitt äktenskap med min man började min man gå ut med andra damer och visa mig kall kärlek, vid flera tillfällen hotar han att dumpa mig om jag vågar fråga honom om hans affär med andra damer, jag var helt förkrossad och förvirrad tills en gammal vän till mig berättade om en trollformell på internet som heter DR WALE som hjälper människor med deras förhållande och äktenskapsproblem av kärlekens förtrollningar. Först tvivlade jag på om sådant någonsin existerar men beslutade att ge det ett försök, när jag kontaktar DR WALE, berättade han för mig allt jag behövde göra och det gjorde jag och han hjälpte mig att kasta en kärleksförtrollning och inom 72 timmar kom min man tillbaka till mig och började be om ursäkt, nu har han slutat gå ut med damer och han är med mig för gott och på riktigt. Kontakta denna Wale Spell Caster för ditt förhållande eller äktenskapsproblem.
Här är hans kontakt ...

RING / WHATSAPP: +2347054019402

E-POST: drwalespellhome@gmail.com

Anonymous sa...

DR WALE DEN BÄSTA STAVHÄLLAN
Allt tack till Dr Wale som hjälpte mig att få tillbaka min älskade man. Det var en lång historia men jag kommer bara säga lite här om hur den här fantastiska mannen som heter Dr Wale hjälpte mig att få tillbaka min man som aldrig har pratat med mig på fem år nu. Han gjorde jobbet med sin stora kraftfulla kärleksförtrollning. Allt jag gjorde var att få några artiklar som användes för att förbereda förtrollningen åt mig. Efter att han använt föremålen började min man inom de närmaste tre dagarna ringa och berättade att han kom hem till mig. WhatsApp +2347054019402 ELLER E-post drwalespellhome@gmail.com

Anonymous sa...

DR WALE DEN BÄSTA STAVHÄLLAN
Allt tack till Dr Wale som hjälpte mig att få tillbaka min älskade man. Det var en lång historia men jag kommer bara säga lite här om hur den här fantastiska mannen som heter Dr Wale hjälpte mig att få tillbaka min man som aldrig har pratat med mig på fem år nu. Han gjorde jobbet med sin stora kraftfulla kärleksförtrollning. Allt jag gjorde var att få några artiklar som användes för att förbereda förtrollningen åt mig. Efter att han använt föremålen började min man inom de närmaste tre dagarna ringa och berättade att han kom hem till mig. WhatsApp +2347054019402 ELLER E-post drwalespellhome@gmail.com

Unknown sa...

Vad underligt att ha min ex tillbaka, mitt namn är Pretty Jenny
och jag måste vidarebefordra detta stora vittnesbörd ... Jag vill bara tacka dig (DR. Odunola) för att du tog dig tid att hjälpa mig att arbeta med den förtrollning som leder tillbaka min ex-älskare (nu min fru), som plötsligt förlorade intresse för mig Sex månader av förlovning, men idag är vi gift och lyckligare än någonsin. Jag är väldigt mållös och glad och vet inte hur mycket jag kan förmedla min uppskattning till dig. Dr Odunola du är en Gud skickad person. Han tycker mycket om att hjälpa människor att uppfylla sina önskningar, hitta sann kärlek, få tillbaka sina ex-älskare, avsluta kränkande relationer, hitta framgång, få lycka, själsfränder också hitta och mycket mer. Kontakta honom idag. och låt honom visa dig underverk och förvåning i hans kärleksstavningssystem. Han levererar resultat när det är bäst. Skicka ett mejl till honom på odunolaspiritualtemple@gmail.com.

רוחמה בן יוסף sa...

Den som läser detta vittnesbörd idag borde fira med mig och min familj eftersom det hela började som ett skämt för vissa människor och andra sa att det var omöjligt att jag har äktenskap i sex år nu med ingen barn som läkaren sa att jag har ett lågt antal spermier så min fru ber om skilsmässa, hon var sjuk och trött på att ha varit med mig jag försökte allt mitt bästa men ingenting fungerade jag trodde att jag inte skulle träffa henne igen förrän jag träffade en gammal vän av mig som berättade om en trollkarl som heter Dr. Igbinovia, hon gav mig hans e-postadress och mobilnummer. Jag kontaktade honom och han försäkrade mig att min fru skulle återvända till mig inom tre dagar om jag bara var redo att betala de skatter som jag samarbetar med honom i bara en dag och han förberedde ett älskande och medicin för mig och den sista Han sa till mig att min fru kommer tillbaka. väldigt lustigt på morgonen kom min fru gråtande och bad om förlåtelse och sa att det var djävulernas arbete, så jag är fortfarande förvånad över detta mirakel, jag kunde inte föreställa mig det, men så snart jag var färdig med att skriva, två månader senare fru blev gravid det var som ett mirakel så håll inte din skam han gjorde det för mig och jag tror att han också kan göra det åt dig. Om du behöver hans hjälp kan du kontakta hans e-post: doctorigbinovia93@gmail.com WhatsApp eller Viber eller ringa honom nu: +2349071864129 Dr.Igbinovia behandlar också: Infertilitet, HIV / AIDS, HERPES 1/2, CANCER, Hepatit B, Om du vill bli gravid

Anonymous sa...

Ibland går vårt liv genom tuffa tider men vi bör försöka hålla kvar. Om du letar efter ett sätt att reparera eller förbättra ditt äktenskap är jag glad att du har hittat DR WALE, och jag föreslår starkt att du kommer i kontakt med honom. Här dokumenterar jag mina ansträngningar att söka försoning med min man som förvånade mig mycket när han skilde mig efter ett år tillsammans. Vi har haft konflikter, men jag trodde aldrig att det skulle få honom att överge mig men allt tack vare den fantastiska DR WALE som hjälper mig att få tillbaka min make till mig. Du kan kontakta honom på WhatsApp +2347054019402 E-post: drwalespellhome@gmail.com

anonymous sa...

Behöver du dåligt kärleksförmåga för att få tillbaka din före detta älskare eller återförena ditt äktenskap? Skicka e-post till DR ISIKOLO för snabb 48 timmars lösning. Jag hade problem med min man för ett år och sex månader sedan, vilket leder oss ifrån varandra. När han slutade med mig var jag förvirrad och visste inte vad jag skulle göra för att få honom tillbaka, jag kände mig så tom inuti. Tills jag kom över DR ISIKOLO på internet om hur han har hjälpt så många människor att lösa olika problem. Jag mailade honom och jag berättade för mitt problem och jag gjorde vad han bad mig göra för att han skulle hjälpa mig, för att kort göra den långa historien kort, Innan jag visste ordet, på mindre än 48 timmar, ringde min man till mig och han kom tillbaka till mig och sa till mig att han var ledsen över vad som hände mellan oss båda. Slutligen skriver jag detta vittnesbörd för att tacka dig DR ISIKOLO för att jag håller dina ord och dina löften om att få tillbaka honom till mig på bara 48 timmar efter din kraftfulla besvärjelse och för att använda dina begåvade och stora krafter föra honom tillbaka. Om du behöver hans hjälp kan du mejla honom på: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp/Viber honom på +2348133261196.

Gerd Ulrich sa...

Mitt liv Mirakel undrar vittnesbörd, hur jag fick en mycket kraftfull låda som nu fördubblar mina pengar från hundra till tusen pengar inom 24 timmar, och också hur jag fick tillbaka min ex-älskare, den främsta anledningen till att jag kontaktade Dr Lomi för hjälp var för mig att få tillbaka min ex-älskare, då hjälper han mig med är kraftfull kraft för att få tillbaka min ex-älskare, och hon älskar och vårdar mig nu, då blev jag och Dr Lomi vänner, efter ett samtal frågar jag honom om det finns ett sätt han kan göra en trollformel för att jag ska få pengar, det var när han berättade om den här magiska lådan, han sa att det finns olika typer och storlekar på lådan, han berättade för mig alla typer av lådor, jag hade bara råd med den minsta av lådan, efter den nödvändiga bönen han gör på lådan, skickar han dem till mig genom en leveransservice, han sa till mig att jag skulle lägga pengar inuti, jag lade in i lådan 100 euro efter 24 timmar fick jag reda på att det var 10 tusen euro inuti, och jag har använt lådan i 7 månader nu, jag och min fästman lever det bästa livet, om du behöver b ack din älskare eller pengar stava kontakta Dr Lomi på e-post: lomiultimatetemple@gmail.com eller WhatsApp nummer +2349034287285 du kan också skriva till honom via Snapchat Användarnamn: drlomi20 han hjälper dig, tack för att du läser

Med vänliga hälsningar Gerd Ulrich

Antonela Lasse sa...

Jag kommer för alltid att vara skyldig den stora LÄKAREN ISIKOLO för att ha fixat mitt trasiga äktenskap. Efter att min man lämnade mig för sin älskarinna i tre månader. Jag trodde aldrig på trollformler förrän min vän presenterade mig för honom. Först var jag skeptisk till honom eftersom jag hörde mycket om falska trollformler men jag lade mina tvivel bakom mig för jag var desperat att få tillbaka min man och jag gjorde enligt vad han instruerade mig att göra. Nu är min make tillbaka inom 48 timmar efter att jag kontaktat honom. Jag lever lyckligt med min man igen efter 6 månaders skilsmässa och jag kommer inte att vila förrän han är känd över hela världen. Han är också specialiserad på skyddsformler, lotteri, höjdformer E.T.C. Kom i kontakt med LÄKARE ISIKOLO nu, hans e-postadress är isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196. Webbplats: https://isikololovetemple.com

Cipriana Costas sa...

Jag är så glad att mitt trasiga äktenskap har återställts. Vi gjorde nyligen upp, även om det var svårt. Det har gått mer än en månad nu, och allt känns som att det har återgått till det normala. Han har börjat behandla mig bättre, och det har varit en läkningsprocess för oss båda. Den mardröm som hade varat i nästan tre år innan vi släppte upp är äntligen över. Det är som om vi blev kär igen. Vi har båda lagt det förflutna bakom oss och försöker gå framåt - och för första gången på länge ser framtiden mycket ljusare ut. Jag kan inte uttrycka med ord hur tacksam jag är DR Wale! Det är som att vi äntligen har återupptäckt de sakerna om varandra som fick oss att bli kär i första hand. Allt oroande och stress har helt enkelt försvunnit. Tack DR Wale för att du räddade mitt trasiga äktenskap och tog min man tillbaka till mig !. Jag och min man bor tillsammans lyckligt igen .. Allt tack vare DR Wale. Om du har några problem kontakta DR Wale nu och jag garanterar dig att han hjälper dig att kontakta honom via drwalespellhome@gmail.com eller WhatsApp +2347054019402

Anonymous sa...

Hej alla jag vet att det finns någon någonstans som läser detta, jag vill dela ett fantastiskt verk av en trollformel som heter DR WALE. MIN man och jag hade en slagsmål som ledde till vår skilsmässa men när han lämnade en del av min kropp och själ kvar med honom och jag var ledsen och grät hela dagen och natten jag letade efter något online när jag såg människor vittna om bra arbete av DR WALE och jag bestämde mig för att också komma i kontakt med DR WALE för hjälp. Har jag tagit kontakt med honom berättade han för mig vad och vad jag behövde göra, och jag gjorde allt har han sagt för mig. Han försäkrade mig att inom 72 timmar kommer min man att komma tillbaka till mig, alltför förvånad innan 72 timmar då min man började skicka SMS och ringa mig. Innan några dagar senare körde en bil och stannade utanför mitt hus och det var min man. Jag är så glad att DR WALE återförde min make till sin känsla. Du kan nå DR WALE med följande information nedan: E-post: drwalespellhome@gmail.com
WhatsApp: +2347054019402

Unknown sa...

Hej! Jag vill bara använda denna möjlighet för att uppskatta Dr. Kadiri Okhaifudede för att han använde sin magiska kraft för att hjälpa mig att vinna tillbaka min man från händerna på en annan kvinna. Efter 3 års äktenskap med min före detta man. Min före detta man bestämde sig för att lämna mig och barnen till en annan kvinna. Jag var så trasig och visste inte vad jag skulle göra. En femte morgon surfar jag på internet när jag såg ett inlägg om den här fantastiska Dr Kadiri. Jag bestämde mig för att kontakta honom, jag var så lycklig att han svarade mig direkt och fick mitt problem löst. ord hur speciella inte är tillräckligt för att uttrycka min uppskattning för Dr. Kadiri. Jag säger må Gud fortsätta att välsigna dig och din familj rikligt ... Dr KADIRI hjälper mig utan avgifter. Min älskade om du läser min artikel och har sådana problem, kontakta DR. Kadiri för hjälp.

Om du letar efter en lösning för följande problem;

1. Infertilitet, missbruk, mardröm, jobb / befordran och otrohet
2. om du vill stoppa din skilsmässa.
3. Du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
4. Graviditet örter för att hjälpa dig bli gravid och leverera säkert.

Vänligen kontakta DR. KADIRI om:
WHATSAPP-NUMMER: +2347010543058
E-POST: Kadiriokhaifuede@gmail.com

Anonymous sa...

Jag är en lycklig person nu tack vare DR WALE. Jag gifte mig 2012. Jag kunde inte föda på fem år. MIN man var orolig och planerade att skicka mig ut ur sitt hus sa till mig att han skulle skilja sig från mig. Allt detta sätter stor smärta i mitt hjärta. Med hjärtat i värk det är där jag delar mitt problem med en vän till mig jag vet att jag hade gifta frågor också. Hon sa att under sin hårda tid var DR WALE den hon kontaktade och DR WALE tog tillbaka sin man inom tre dagar och båda är glada igen tillsammans. Jag tog DR WALE-kontakt från henne och chattade DR WALE på WhatsApp +2347054019402. Jag sa till DR WALE allt som stör mitt hjärta och han sa att jag inte skulle gråta längre. DR WALE Kastade en trollformel för mig inom några månader han kastade trollformeln för mig jag var gravid. 2019 jag födde ett barn min man var glad och vi lever lyckliga. Så om du behöver akut hjälp av någon form av problem är du i DR WALE är rätt person att kontakta. E-post: drwalespellhome@gmail.com ELLER WhatsApp +2347054019402

Marie Anette Olsson sa...

Introducerades för en stor trollformel som heter Dr Mustafa (dr.mustafa86@yahoo.com) Whatsapp honom på (+37258436980). På mindre än tre dagar såg jag underverk, min älskare kom tillbaka till mig och mitt liv kom tillbaka precis som ett färdigt pussel ... är så glad

Anonymous sa...

Jag är här för att berätta hur bra DR WALE har varit i mitt liv. Har sett bra kommentarer om honom online. Jag fick chansen att känna någon han har arbetat för tidigare. Min vän har haft familjeproblem från födseln, så har en vuxen också bestämt sig för att leta efter en lösning själv, så hon träffade DR WALE som hjälpte henne att lösa familjeproblemet som har gett henne bekymmer från födseln. Hon betalade för de artiklar DR WALE som användes för att arbeta för henne. Hon sa att inom några dagar var alla problem över. Hon är en lycklig person nu. Efter att ha berättat om sina historier kontaktar jag mig själv med DR WALE om min son fru som fuskade mot min son. På grund av min kärleks kärlek till henne kontaktar jag DR WALE för lösning. När jag berättade för DR WALE om det, sa han att han måste ge en trollformel. Han sa att jag skulle betala för de artiklar jag gjorde, DR WALE sa också att innan mina veckor tar slut kommer min Son Wife att tigga. Precis som han sa innan veckorna löper ut kom min Son-fru och bad om förlåtelse. Båda lever nu tillsammans ett lyckligt liv. DR WALE-kontakt E-post: drwalespellhome@gmail.com ELLER WhatsApp: +2347054019402

Unknown sa...

Jag heter Anna från USA, min älskare är tillbaka med stor hjälp från Dr Ehimen. Han hjälpte mig att göra en förtrollning som tog honom tillbaka till mina armar på bara två dagar. Min älskare lämnade mig ett formellt meddelande och nu är han tillbaka, än en gång vill jag tacka Dr Ehimen för hans underbara besvärjelse, jag är nu en glad kvinna. Du kan kontakta den stora trollformeln på hans WhatsApp honom på +1 (260) 218-3592 eller via e-post som drehimen710@gmail.com och han kommer att hjälpa dig att göra någon stavning alls.

Unknown sa...

AUTENTISK KÄRLEK STAVAR ARBETEN PÅ 48 TIMMAR
Jag heter Dennis Ballew. Jag hade min ex-flickvän tillbaka med hjälp av DR ISIKOLO WhatsApp honom via +1(725)240-4536. Jag såg folk skriva vittnesmål om trollformeln de var välsignade med och av vem så jag vill också säga min. Det är också med dessa vittnesmål som jag kontaktade Dr Isikolo och kontaktade honom för att få tillbaka min ex Katrina så att vi kunde tillbringa semestern tillsammans eftersom vi har gått ihop i nästan ett år och mitt hjärta har inte varit detsamma. Jag älskar den här kvinnan av hela mitt hjärta. Med hjälp av doktor Isikolo kom mitt ex tillbaka till mig på 48 timmar efter att jag följde och gjorde vad han krävde att jag gjorde. Det är väldigt verkligt. Jag var också chockad och kunde inte tro att det faktiskt fungerade. Jag skulle be dig att kontakta den här mannen om du vill ha din älskade tillbaka till dig med snabba resultat på hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller WhatsApp: +1(725)240-4536

Unknown sa...

Jag trodde aldrig på trollformler eller magiker förrän jag träffade den här speciella trollformeln som heter DR ISIKOLO. Mannen som jag ville gifta mig lämnade mig tre månader till vårt bröllop och mitt liv var upp och ner. Han var med mig i 4 år och jag älskar honom så mycket. han lämnade mig för en annan kvinna utan skäl. när jag ringde honom tog han aldrig mina samtal och han ville inte se mig runt honom. så när jag berättade för mannen vad som hände. han hjälpte mig att göra några avläsningar, och efter avläsningarna fick han mig att inse att den andra kvinnan har gjort några besvärjelser över min man och det är anledningen till att han lämnade mig ... han sa att han skulle hjälpa mig att besvärja att föra honom tillbaka. Först var jag skeptisk men jag försökte bara och på två dagar ringde min man till mig själv och kom till mig och bad om ursäkt. Jag kan inte tro att han någonsin kan komma tillbaka till mig igen men nu är jag glad att han är tillbaka och vi är gifta nu och vi lever som en lycklig familj. Skickar detta till forumet om någon behöver hjälp av den här mannen. Du kan kontakta honom via denna WhatsApp: +1(725)240-4536 eller mejla isikolosolutionhome@gmail.com

Anonym sa...

Jag har varit gift i 19 år och min man sa plötsligt att han inte älskar mig längre. Han flyttade ut och ansökte om skilsmässa tre veckor efter separationen
Att se år på äktenskap slutar skada mer än själva helvetet. Jag har varit gift i flera år med hopp om att min man och jag aldrig ska lämna efter att ha bott så mycket tillsammans. Trots allt sa han till mig att han inte längre var intresserad av äktenskap, jag kunde inte säga vad som ledde till den här saken, vi hade aldrig riktigt en allvarlig kamp som kunde leda till ett sådant beslut. Jag var så mycket värre än jag inte kunde fortsätta. En eftermiddag var jag hemma och pratade online med en nära vän och läste en artikel och såg sedan hur en kvinna gifte sig. Det slog mig verkligen för jag trodde aldrig att det var möjligt, jag tänkte och försökte. Jag kontaktade assistenten som gjorde alla dessa under. När jag gjorde det berättade jag för honom om allt jag gick igenom under mitt äktenskap, då försäkrade han mig att sluta gråta och borde tro att min man kommer att ändra sig om sju dagar. Jag gjorde mitt bästa för att tro det, så jag gjorde allt han frågade mig och efter de senaste sju dagarna kom min man och bad mig att förlåta honom att han ville träffa oss tillsammans och som nu är över fem år gammal. nu är vi en lycklig familj. Är jag verkligen tacksam för den här hjälpen för vad han har gjort för mig menar jag hans vänlighet. Kontakta den här stora mannen via e-post drpellar@gmail.com

Anonymous sa...

Hej, här är en person jag vet att du faktiskt kan ha en privat session och få din civilstånd löst inom ett ögonblick, den personen är den ständigt medkännande doktorn Egwali, en trollformell som har använt sin magiska trollformel för att hjälpa till att förändra livet för så många jag känner idag. Du bara heter det, är det en kärleksformulering, yrkesverksamhet, sjukdomar av olika slag, vad som än är fallet, han har rätt i tid för att ta hand om dig och ge dig sinnesro precis som han gjorde för mitt. Du kan kontakta honom via WhatsApp / Viber + 2348122948392
Mail: dregwalispellbinder@gmail.com Ha en privat session med honom och var glad. Lycka till!!