söndag 28 september 2008

Skottland och en förkylningstristess!

Varför så mycket film? Jo dels för att jag hittade gamla band som inte publicerats och att jag idag inte är tillräckligt febrig för att kunna decka. men inte tillräckligt ofebrig för att göra något skönt ute i solen. Mellanläge alltså! Men jag är inte tillräckligt frisk för att speka, så det blir musikljud i bakgrunden. Jag tror det var 2000 eller 01, då reste jag runt i Skottland ett par veckor och tittade på trädgårdar, en del filmades och här är en del av filmerna. Jo jag åt haggis till frukost nästan varje morgon, fy fan! Men jag åt mycket gott också, lamm, lamm och mera lamm. Ibland öring!
Tyvärr blir filmerna korta och lite pixliga, det är inget att göra åt eftersom de också måste få plats! Möjligen finns det något knep att fixa detta, i så fall gör jag det då...
Om filmerna hackar, är det förmodligen många som tittar samtidigt. Eller annan trafik som bråkar, låt filmen buffra färdigt en gång, så blir det bättre!

Logan botaniska trädgårdKonstnärsträdgård


Jag kommer inte ihåg vem konstnären var. Kommer inte heller i håg staden, jo men inte namnet. Mins att det var i Skottland!

Formklippt på Levens Hall


Underbart, men galet.

5 kommentarer:

Hanneles paradis sa...

Verkligen kul att se, Skottland har helt otroliga trädgårdar, sånt klimat, vackert, allting är så stort, hushöga rhododendron,vi var där i maj, västkusten Oban, Isle of Mull. Haggis är ju gôrgott, drick nu lite ingefärste med honung och kiwifrukt.

Hannu på Kinnekulle sa...

Haggis är gott men inte varje morgon i 2 veckor, fast den kontinentala charken var helt oätbar!
Sorry byggde om mappen och då försvann en del kommentarer, tänkte inte på det!

Jema Rose sa...

Jättefina filmer, tyvärr så har jag inte varit i Skottland (ÄN!), men mina föräldrar har varit där flera gånger, och är "Skottlandsfrälsta", inte enbart pga Whiskyn...utan även pga av naturen & alla vackra trädgårdar och byggnader, och trevliga människor..!

; )

/Jenny

Inger R sa...

Snälla Hannu, kan du inte försöka komma ihåg vem konstären är o var trädgården finns. Den trädgården verkar alldeles underbar.

Inger R sa...

Ja tänk vad tiden går.
Jag kommer ihåg dina berättelser om den resan, den sista trädgården var väl något alldeles speciellt?