onsdag 8 oktober 2008

Just nu, eller kanske nyss...

Kom just hem, stannade till 64 steg från hemma, är det konstigt att jag blir glad när jag kommer hem. Hur kunde jag ha en sådan tur att jag hamnade på Kinnekulle.


Möjligen är 64 steg i ärlighetens namn ungefär 148. I kväll njuter jag hemma, ska laga middag nu, salviarostad kyckling. Fan måste ut och plocka salvia innan det blir nermörkt. I morgon blir det Skåne, närmare bestämt Sjöbo. Kolla länken nedan.
Tv-kändis, men hallå det var väl tusen år sedan! Du får kopiera och klistra, har inte lärt mig hur man fixar detta, lär mig snart, kanske! Men kul med bilden, från Nordiska Trädgårdar i våras då vi fick pris för bästa monter. Det var en monter inför Göteborgs Lustgårdar.
En sak till, 1000 besökare, fan vad kul och det var jag själv som var den tusende, loggade in på 999 och kunde inte låta bli att klicka in mig igen, bara för att bli den tusende! Det har ingen värdslig betydelse, men jag tycker att det är fantastiskt kul att det finns några som intresserar sig för mina omedelbarheter! Skall jobba med hemsidan också, fast bloggen är så mycket realtid. Just för en stund sedan, insåg jag att mitt boende är underbart. I alla fall omkring, fast det visste jag också tidigare.
Syns vi i Sjöbo?

http://www.ystadsallehanda.se/article/20080909/SJOBO/466807476

12 kommentarer:

Jema Rose sa...

VACKRA höstbilder..!

GRATTIS till så många besökare redan!!!

Lär ju bli MÅNGA fler..!

: )

/Jenny

Ulla sa...

Men Hannu - du måste ge den 1000:e besökande en present - ja visst ja rosor var det ju!
Vackra höstbilder!
Ulla

Anonym sa...

Hmmm, Hannu!
Det kanske är dags för dig att göra ett eget TV-program. Lite om bestyren i den egna trädgården, resereportage från andra trädgårdar och kanske tom ett mattips på slutet. Ju mer jag tänker på det ju mer tycker jag att det är på tiden. Ingen kan ju berätta med sådan entusiasm som du!
Vad tycker ni andra 1017 bloggare? Yo

Hannu på Kinnekulle sa...

Jo jag gav mig rosor, fast jag betalar själv! Hm, Men det kan det vara vara värt! Hurra för vinsten....

Betty sa...

Om du ngn gång planerar en gårdsförsäljning så är den stora madonna med det brinnande hjärtat redan såld, den kan man nästan döda för.

Ha det så bra ! Betty

Inger R sa...

Det har varit dags för fler TV-program med Hannu sedan länge. Hallå SVT!!!!!

Hannu på Kinnekulle sa...

Sorry Betty, då ingår maken Josef också, de kommer från en Belgisk domkyrka, men jag har köpt dem dyrt i Skara. Hm...
Inger, tv... Hallå jag har lagt in en ny film!

Inger R sa...

Jodå, jag har sett dina nya filmer o jag undrar fortfarande var konstnärsträdgården finns någon stans. I fall vi kommer iväg till Glasgow i vår.
Visst är det trevligt med nya filmer på internet men dom blir för korta....

Hannu på Kinnekulle sa...

Kort är mer än inget, jag tycker bildkvaliten är ett bvekymmer! Återkom om konstträdgården nästa vecka, då är allt mycket lugnare....

Anonym sa...

Oj, vad blyga vi är i Sverige! Jag hade räknat med ett massivt stöd för 'Mera Hannu i TV'. Hallå bloggare! Det hörs inte, det ni tänker!Tack Inger R för stödet. Men jag förstår att du har mycket omkring dig, Hannu och att det kanske skulle bli alldeles för mycket med TV ovanpå alltihop.Visst gillar vi din stil men vi vill ju inte att du arbetar ihjäl dig. Det måste få finnas tid att njuta av livet på Kinnekulle också. Yo

Fritt ur hjärtat sa...

Jag "startade" ju ett upprop när de lade ner Gunnels gröna, mejlbombade ihop med en hel massa entusiaster, tyvärr var det svalt eller inget gensvar. Tror inte det blir så lätt att få se Hannu på ett tag. Det verkar vara fel för TV, får kasnke hitta på något, "såpigt" i trädgården. Sätt ihop tokstollar som sakll göra en trädgård kasnke, ju mer de slåss desto bättre, typ;-)

Anonym sa...

Ja, 'Fritt ur hjärtat', nu börjar ju den stora vintertorkan utan ett enda tv program om trädgårdar! Vad ska man ha TV till? Läser hellre lugnt nyheter i morgontidningen än blir bombarderad av hypade TV- journalister. Det blir bibblan, nästa!:) Yo