tisdag 25 november 2008

Lite besviken....Nej, jag har inte snöat inne. Gårdagens löpsedlar varnade om snöoväder och allmänt kaos, jag kan gilla när naturen tar i och skakar om oss. Och jag såg faktiskt fram emot snöovädret som skulle komma. Men när jag vaknade i går så var det bara lite löjlig pudersnö, hm!Alltså precis som en vanlig novemberdag med lite blåsig vinter i luften.Under dagen började det att snöa på riktigt, fast inga mängder. Och eftersom det blåste mycket så blev det inget vackert snöfall, men det som kom lyser ändå upp.Fast ok, det är fint ändå. Och björkar i snö hör till en av favoritbilderna att vila ögonen i.Och höstljungen förvandlades till vinterljung...

10 kommentarer:

Anonym sa...

Nä, det var inte mycket att skotta!
Fina foton på när denna säsongen fick sitt slut. Yo

Anonym sa...

Hej! Det var inte mycket snö du hade att komma med - Men riktigt fint och "lagom";)!
Här hos mig är det skottning och plogning som gäller - väldigt vackert, och aningen för tidig julstämning - men tyvärr är det blidväder på gång sägs det (då blir det nog trist :( -framför allt om man måste in till stan).
Ulla

Lusthuset sa...

Lite vit snö piggar ju upp ändå, döljer allt ev. krafs som finns kvar i rabatter. Min stackars vallmo som inte hunnit komma i jorden ännu...får se när det töar lite. Väldigt vackert är det i alla fall. Ha en skön kväll....och trösta dig det kommer säkert mer snö vad det lider.

Hannu på Kinnekulle sa...

Vi i väst fick inte så mkt av vinterkänslan, och nu är det redan minst 5 grader vamt och det töar kraftigt. Om det kommer, tja vad vet man? De senaste vintrarna har vara snåla på den upplevelsen och skidorna har väl ruttnat av sysslolöshet.....

Anonym sa...

Hej!
Nej, man vet aldrig - tycker att vädret är lite opålitligt nu för tiden - annat var det förr! Här är det fortfarande -6, och det skall töa endera dagen - ingen ordning alls! ;)
Ulla

Hannu på Kinnekulle sa...

Det som göms.... Nu är det lika stökigt i trädgården som det var innan snön kom, hm!

Anonym sa...

Jo, det är ju så! ;) Jag tänkte på det igår kväll - allt ser ju så väldigt prydligt ut när det är snötäcke över. Riktigt tjusigt!
Tack för "vårbilderna" - härligt! Jag jagade myskmadra i höstas - fick bara tag i några plantor då - roligt att de kan blomma om!
Ulla

Hannu på Kinnekulle sa...

Ulla att den blommar om händer typ var tusende år...
Men föröka den ständigt, så blir det fler möjligheter.

Anonym sa...

Jo, jag förstår att det är sällsynt! Lite häftigt när den gör det. Jo, jag skall dela och föröka, funderade på att fröså - man kan ju testa ;)
För övrigt - tö, tö idag - trist med slask! :(
Ulla

Hanneles paradis sa...

Underbart vackra bilder.